Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kompelstraat 2 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


SOMS HEB JE VAN DIE PARELTJES......... EN DIT IS ER ABSOLUUT EEN DIE EEN BEZICHTIGING MEER DAN WAARD IS!

UITSTEKEND ONDERHOUDEN, RECENT GEHEEL GERENOVEERD HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET 3 SLAAPKAMERS, AIRCONDITIONING, OVERKAPPING, ROYALE ZIJ-/ ACHTERTUIN MET TERRAS, BERGING, CARPORT, OPRIT VOOR 2 AUTO'S GELEGEN IN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING EN ALLE CENTRUMVOORZIENINGEN IN DIRECTE NABIJHEID.


INDELING:

BEGANE GROND: Ruime hal/entree met trappenhuis, meterkast voorzien van 6 groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaar / "slimme meter" met dag- en nachtstroomaansluiting. Muurkast waar geplaatst Nefit CV-Combiketel (bouwjaar 2016/eigendom) biedt veel bergruimte. Royaal modern gastentoilet met fonteintje.

Ruime L-vormige moderne woonkamer met trapkast en veel lichtinval via schuifpui. Begane grond geheel voorzien van dorpel loos gelegde plavuizenvloer. Schuifpui geeft toegang tot fraai aangelegde achtertuin met terras voorzien van overkapping, gazon en vrij uitzicht. Via hier is de tuinberging bereikbaar (ideaal voor het stallen van een motor)n komt men via een poort bij de oprit met carport welke plaats beidt aan 2 auto's op eigen terrein.

Halfopen eigentijdse keukenopstelling in hoogglans antraciet uitvoering met grote RVS-grepen, voorzien van 4 pits gascomfort / RVS-afzuigkap / wasbak / vaatwasmachine / elektrische oven / separate Amerikaanse koelkast, welke overgenomen kan worden.

Geheel omsloten fraai aangelegde zij-/achtertuin met veel privacy. Via hier is de tuinberging bereikbaar (ideaal voor het stallen van een motor) en komt men door een schuifpoort bij de oprit met carport welke plaats beidt aan 2 auto's op eigen terrein. Vrijstaande stenen buitenberging/hobbyruimte.

VERDIEPING: Overloop, rechtsachter gelegen ruime slaapkamer met airconditioning (4.50 x 4.10m).

Linksachter gesitueerde badkamer (3.40 x 2.00m) voorzien van ligbad / 2e toilet / wastafel in badmeubel / mechanische ventilatie. Tevens bevinden zich hier de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger.

Link in het midden gelegen slaapkamer welke in gebruik is als hobby-/studeerkamer (3.40 x 2.70m). Aan de linker voorzijde vindt men de derde slaapkamer (4.50 x 2.90m).

Gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.


DEZE WONING IS PERFECT ONDERHOUDEN EN INSTAPKLAAR! GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. ROLLUIKEN OP DE VERDIEPING RONDOM. NEFIT CV-COMBIKETEL (2016/EIGENDOM). AIRCONDITIONINGSINSTALLATIE OP HOOFDSLAAPKAMER. TUINBERGING EN HOBBYRUIMTE, OPRIT VOOR 2 AUTO'S EN CARPORT. ONLANGS, FRAAI AANGELEGDE EN VERZORGDE TUIN.

HET GEHEEL IS GELEGEN OP EEN RUSTIGE EN GELIEFDE WOONLOCATIE. OP LOOPAFSTAND VAN EEN BASISSCHOOL EN HET WINKELCENTRUM VAN HOENSBROEK. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS OPENBAAR VERVOER, UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: