Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ds. Faberhof 12 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In verkeersluwe en jonge straat gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis (2003) met onder andere 4 slaapkamers, moderne keuken, ruime living, twee badkamers, goed isolatieniveau, garage, tuin op zuidoost, etc...

Indeling

Begane grond: Oprit geschikt voor twee auto's, voortuin, entree, hal met een plavuizen vloer en meterkast. Ruime geheel betegelde toiletruimte met wandcloset (spaarknop) en fonteintje. Royale L-vormige woonkamer (ca. 41m²) met een plavuizen vloer en schuifpui naar de tuin. Keuken (ca. 5,5m²) met een L-vormige keukenopstelling en apparatuur (o.a. Siemens) te weten: een keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser, combi-oven magnetron en koelkast. Garage/bijkeuken (ca. 20m²) met aanrechtblok en de witgoedaansluiting. Tevens 2e aanrechtblok met elektrische kookplaat en wasemkap. Tuin op zuid -oost gelegen met overdekt (ca. 20m²) terras, vijverpartij, gazon en borders met aanplant.

Eerste verdieping: Overloop, toiletruimte met toilet (spaarknop) en fonteintje. Slaapkamer 1 (ca. 8m²), slaapkamer 2 (ca. 10m²), riante slaapkamer 3 (ca. 19m²) met toegang naar geheel betegelde badkamer 1 (ca. 4m²) met ligbad en vaste wastafel. Badkamer 2 (ca. 3m²) met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping: Overloop, slaap-hobbykamer (ca. 13m²) met toegang tot royaal dakterras (ca. 17m²). Bergkasten met opstelplaats cv-combi-installatie (huur, Volta) en mechanische ventilatie-unit met warmteterugwinning.

Bijzonderheden: Deze vrijstaand geschakelde woning is goed verzorgd, geïsoleerd en in een verkeersluwe en jonge straat gelegen. Voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en sportaccommodaties zijn in de (in)directe omgeving gesitueerd. Dit ruime woonhuis (2003) beschikt over een prima isolatieniveau (dak-, spouw-, vloerisolatie). De kozijnen zijn van hardhout en zijn voorzien van isolerende beglazing.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt