Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Graaf Janstraat 7 Horn

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Nabij het centrum van Horn in een rustige buurt staat deze geschakelde levensloopbestendige eengezinswoning te koop! Een ideale woning voor starters en jonge gezinnen. Is deze woning precies wat jij zoekt? Lees dan gauw verder!

Bij binnenkomst kom je uit in de hal. Hier bevindt zich de meterkast met 10 groepen en glasvezel, de garderobe en de toegang tot de kruipruimte. De hal biedt toegang tot een inpandige bergruimte met witgoedaansluiting en geeft toegang tot de keuken. De moderne keuken uit 2019 is voorzien van een lichtkoepel, een kookeiland met bar en verschillende inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is via een vaste open trap de eerste verdieping bereikbaar en heb je toegang tot de ruime en lichte L-vormige woonkamer. Deze is onderverdeeld in een verhoogde zitkamer aan de voorzijde van de woning en een eetkamer met een open haard en een schuifpui naar de tuin aan de achterzijde van de woning. Een tussenportaal, welke ook vanuit de keuken bereikbaar is, geeft toegang tot het toilet met fonteintje en de eerste slaapkamer met een glazen pui en een loopdeur naar de achtertuin. Aangrenzend aan deze slaapkamer bevindt zich een luxe badkamer met een grote inloopdouche, een tweede toilet en een vaste wastafel met spiegel. De heerlijke tuin op het zuiden biedt voldoende privacy en is volledig omheind. Vanuit de eetkamer is het overdekt terras bereikbaar en is er naast een tweede terrasmogelijkheid nog gras, beplanting en een tuinhuis aanwezig voor het opbergen van o.a. tuinaccessoires.

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot drie slaapvertrekken en een tweede badkamer uit 2019. Het slaapvertrek aan de voorzijde is voorzien van een balkon en één kamer heeft een muurkast voor de technische installatie. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een wastafel en een derde toilet.

Het is een fijne en afgewerkte woning met verschillende mogelijkheden. Wil jij na het zien van deze foto’s de woning met eigen ogen gaan bewonderen? Neem dan contact met ons op met ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak. Onze makelaar staat voor je klaar!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – inpandige berging – keuken – woonkamer – tussenportaal – toilet – eerste slaapvertrek – eerste badkamer

Eerste verdieping:
Overloop – drie slaapvertrekken – tweede badkamer – balkon

Tuin:
Overdekt terras – een tweede terrasmogelijkheid – graszoden – tuinhuis – voortuin met eigen oprit.

Bijzonderheden:
- De Cv-installatie wordt gehuurd van Feenstra tegen een betaling van circa €30 p/m;
- De gehele woning beschikt over kunststof kozijnen uit 2005;
- De begane grond is voorzien van een lichte laminaat;
- De woning beschikt over een eigen oprit voor één personenauto;
- Definitieve energielabel C, registratienummer 631304046, geldig tot 04-07-2032;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt