{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kreuzelweg 27 -29 Horst

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Authentieke woonboerderij bestaande uit twee aparte halfvrijstaande woningen, Kreuzelweg 27 en Kreuzelweg 29, waardoor het geheel uitermate geschikt is om samen te wonen met ouders, kinderen of vrienden waarbij ieder toch zijn eigen woning heeft. Een unieke mogelijkheid voor bijvoorbeeld mantelzorg voor nu of in de toekomst!
Kreuzelweg 27 is in principe instapklaar en heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. Kreuzelweg 29 is in aanbouw en kan grotendeels nog naar eigen inzicht verbouwd en ingericht worden.
De aanwezigheid van de schuur met daarin 8 paardenboxen maken het geheel ook ideaal voor de dierenliefhebber!

De woonboerderij is gelegen op een perceel van in totaal maar liefst 8.470 m² in het uitgestrekte buitengebied van Horst. Horst behoort tot de gemeente Horst aan de Maas en heeft circa 12.800 inwoners. De snelwegen A67 en A73 zijn op korte afstand gelegen en er zijn vele voorzieningen voor alle leeftijden: enkele basisscholen, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, kinderopvang, supermarkten en een overdekt zwembad. Daarnaast heeft Horst een gezellig centrum met een veelzijdig winkelaanbod en voldoende horecagelegenheden.

De vragenlijst en lijst van zaken van beiden woningen zijn op aanvraag beschikbaar.

KREUZELWEG 27:

Souterrain:
Vanuit de keuken is de provisiekelder bereikbaar.

Begane grond:
Via de oprit aan de linkerkant van de woning is de voordeur van Kreuzelweg 27 bereikbaar. De voordeur geeft toegang tot de gang van de woning welke is voorzien van een authentieke tegelvloer en garderobe. Vanuit de gang zijn de woonkamer, keuken, slaapkamer en trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. De woonkamer met houten vloer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. De slaapkamer op de begane grond is circa 15,5 m² groot en voorzien van vloerbedekking. De gesloten keuken is ingericht met een hoekopstelling welke voorzien is van een dubbele wasbak, vaatwasser, combioven, elektrische kookplaat en afzuigkap. Het raam boven het aanrecht zorgt voor uitkijk over de achtertuin en het uitgestrekte landschap. De keuken geeft toegang tot de provisieruimte en portaal vanwaar er toegang is tot de provisiekelder, badkamer, wasruimte en achtertuin. De moderne badkamer (circa 2016) is gedeeltelijk betegeld en ingericht met een wandcloset, inloopdouche en wastafel. In de wasruimte is de aansluiting voor het wasgoed en is er een vaste wastafel.

Eerste verdieping:
De trapopgang leidt naar de overloop op de eerste verdieping met toegang tot de 2 slaapkamers en een zolder. De slaapkamers zijn circa 12,5 m² en 15,5 m² groot. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van laminaat. De royale zolderruimte kan eventueel nog ingericht worden als slaapkamer, badkamer of bergzolder.

Tuin:
De tuin aan de voorkant van de woning is voorzien van diverse beplanting. De achtertuin is bereikbaar via de ruime oprit naast de woning. De tuin naast de oprit en de achtertuin zijn ingericht met gazon en verschillende beplanting. Naast de woning zijn er enkele borders met beplanting en aan de achterzijde van de woning bevindt zich een terras.

Bijgebouw
In de achtertuin is een garage aanwezig welke voorzien is van een kantelpoort.


KREUZELWEG 29
Kreuzelweg 29 is grotendeels nog in aanbouw waardoor dit gedeelte van de woonboerderij naar eigen wens en smaak in te richten is.

Begane grond:
De deur aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot de entree van de woning. De entree is voorzien van een keukenblok en geeft toegang tot de bergruimte vanwaar de open keuken bereikbaar is. De keuken is ingericht met een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en oven. De houtkachel in de keuken zorgt voor een fijne en gezellige sfeer. De keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming en een tegelvloer. De woonkamer geeft toegang tot de gang van de woning en zorgt voor de verdeling van de 4 slaapkamers, provisieruimte, toiletruimte en wasruimte. De slaapkamers zijn circa 24 m², 13,5 m², 14 m² en 14 m² groot. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast en badkamer (in aanbouw). De badkamer is ingericht met een wandcloset en douche. De toiletruimte is geheel betegeld en ingericht met een wandcloset en fonteintje. In de wasruimte is de aansluiting van het witgoed en zijn de cv-ketels van beiden woningen gesitueerd. In de gang is er toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is geheel naar eigen wens in te delen en te verbouwen.

Tuin:
Via de poort aan de rechterkant van de woonboerderij is de tuin bereikbaar welke geheel naar eigen smaak aangelegd kan worden. Achter de stallen liggen enkele weilanden en een rijbak.

Bijgebouwen
De garage is voorzien van een kantelpoort en een vrije doorgang naar de paardenstallen. De paardenstal heeft 8 paardenboxen en een roldeur aan de zijkant van het gebouw. Aan de achterkant van de stallen is een overkapping welke zorgt voor extra bergruimte. Een uitstekende plek om paarden of andere dieren te houden.


Heeft u interesse in dit unieke object dan kunt u contact opnemen met Bart van den Berg van het kantoor te Panningen

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}