{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kallestraat 4 Hunsel

Omschrijving

Royale, vrijstaande woning met bijzonder veel mogelijkheden gelegen in de kern van Hunsel. Het woonhuis is momenteel ingedeeld als een bed and breakfast op de eerste verdieping en een woonhuis op de begane grond. De bijzonder royale ruimtes en voorzieningen op zowel de begane grond als eerste verdieping zorgen echter voor talloze mogelijkheden. Denk hierbij aan dubbele bewoning, levensloopbestendig wonen, Bed and Breakfast of gewoon de indeling van een bijzonder royale gezinswoning. De woning heeft o.a. de beschikking over een ruime woonkamer, kantoor, badkamer, keuken, bijkeuken en slaapkamer op de begane grond en vier slaapkamers, drie badkamers, twee toiletten en een sauna op de eerste verdieping. Het beschikt tevens over een riante tuin met een gazon en borders inclusief beplanting en voldoende parkeergelegenheid op en om het perceel.
De woning inclusief apart functionerend en te bereiken Bed en Breakfast dateren oorspronkelijk uit 1968 maar zijn tussentijds op een aantal punten nog gemoderniseerd. Het Bed en Breakfast voldoet aan alle wettelijke eisen die er gesteld zijn.
Het woonhuis is gelegen in de kern van Hunsel direct nabij alle nodige basisvoorzieningen. Voor de overige voorzieningen bereikt men op korte afstand steden als Roermond en Weert. Tevens zorgt de op enkele autominuten gelegen autosnelweg A2 voor een snelle verbinding naar steden als Maastricht en Eindhoven. De directe omgeving van Hunsel wordt gekenmerkt door de vele reactieve mogelijkheden vanwege onder andere de Maasplassen, vele natuurgebieden, fietsroutes en pittoreske plaatsen (denk aan Thorn).

De indeling is als volgt:

Souterrain:
In het souterrain vindt men behalve veel provisieruimte tevens de cv-ketel en de warmwaterboiler.

Begane grond:
Het woonhuis is via verschillende zijden te betreden. Via één van deze entree's bereikt men een ruime ontvangsthal. Deze ontvangsthal geeft toegang de woonkamer. De bijzonder ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel en voor als achterzijde. De woonkamer is voorzien van een maeple - parketvloer en schuifpui welke zorgt voor een prachtig tuincontact. De woonkamer geeft toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een laminaatvloer en heeft onder andere de beschikking over een 6-pits gasfornuis (kookeiland) en design afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar waar de aansluiting is van het witgoed. Tevens is vanuit de keuken de achterentree bereikbaar die toegang geeft tot de slaapkamer met laminaatvloer en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit woonkamer is er tevens toegang tot de badkamer, kantoorruimte en een tussen portaal. De moderne badkamer op de begane grond is ruim van opzet en ingericht met een ligbad met bubbelfunctie, aparte douche, hangend toilet en wastafel. De multifunctionele (kantoor)ruimte is voorzien van een laminaatvloer en heeft een vaste kastruimte. Het tussenportaal geeft toegang tot het toilet en het souterrain. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een staand toilet en fonteintje.

Eerste verdieping:
De overloop met vloerbedekking vormt de verdeling tussen de 4 slaapkamers, 3 badkamers, toiletruimte en sauna. De slaapkamers zijn ruim van opzet en respectievelijk circa 21 m², 12 m², 12 m² en 12 m² groot. Alle 4 de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en een eigen wastafel. Een van de slaapkamers heeft een vaste opbergkast. De grootste badkamer is gedeeltelijk betegeld en ingericht met een ligbad en wastafel. De twee andere badkamers zijn voorzien van een douche en staand toilet. De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is ingericht met een staand toilet en fonteintje. Apart van de badkamer is tevens een sauna te bereiken.

Tevens biedt de eerste verdieping toegang tot een zolder/vliering over de gehele lengte van het huis.

Tuin:
Aan de achterzijde heeft de woning een privé tuin welke gelegen is op het westen. De tuin is voorzien van enkele borders met beplanting. Daarnaast zijn er nog twee overdekte terrassen. De tuin biedt volledige privacy. Het terrein is via een poort te bereiken. In de tuin staat een werkplaats, welke voorzien is van een garagedeur en een normale deur, met zadeldak welke 27 m² groot is.

Verder staat er in de tuin een 6-persoons jacuzzi.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}