{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Smidstraat 1 Hunsel

Omschrijving

In het buitengebied van Hunsel bieden wij u een paardenhouderij aan op een perceel van 5.03.54 hectare. Het geheel bestaat uit een karakteristieke woning met inpandige schuur en werkplaats, vrijstaande schuur, paardenstal, buitenbak, stapmolen en weiland.

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via schotel, glasvezel aanwezig (wordt nog aangesloten)
Kozijnen: kunststof kozijnen

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel uit 2007 en gaskachel
Zonnepanelen: 34 zonnepanelen
Warm watervoorziening: middels cv-ketel
Mechanische ventilatie: aanwezig op badkamer/keuken
Omschrijving
Het karakteristieke object is gebouwd in 1949 en gerenoveerd in 2014. Spouw gemetseld na-geïsoleerd met uitzondering van het dak. Voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, op het dak liggen 34 zonnepanelen.

Indeling

Souterrain
Provisiekelder.

Begane grond
Entree/gang met trapopgang en toegang tot de dubbele woonkamer.
Vanuit de dubbele woonkamer met eikenhoutenvloer en gaskachel is er toegang tot de keuken en kelder. De keuken is voorzien van natuurstenenvloer en schuifpui naar de tuin. Via de keuken komt men in de berging met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Tevens bevinden zich hier de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en de geheel betegelde badkamer met bad, douche en wastafel. De keuken, badkamer, toiletruimte en achterberging zijn voorzien van vloerverwarming. Vanuit de berging zijn de werkplaats en schuur toegankelijk.

Eerste verdieping
Overloop met 2 bergkasten, 4 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast en 1 met grote bergruimte, toiletruimte met toilet en wastafel. Vanuit 1 slaapkamer is de bergzolder toegankelijk.
Tevens zijn er mogelijkheden om hier nog extra slaapkamer(s) te realiseren. Verdiepingsvloer is van hout.

Tuin
De volledig ingerichte tuin is gelegen rondom de woning en voorzien van beklinkerd terras, gazon en borders.

Inpandige schuur en werkplaats
Inpandige werkplaats met cv-installatie.
Inpandige schuur met 4 paardenboxen en elektrische rolpoort.

Bijgebouwen
Paardenstal
In de paardenstal zijn 3 paardenboxen en een wasplaats gerealiseerd. De schuur is steens gemetseld, voorzien van pannendak, betonvloer en is niet geïsoleerd.

Tuinhuis
Tuinhuis met schuilgelegenheid voor de paarden.

Stal
De stal uit 1982 is voorzien van ABC-golfplaten dak, cellen betonblokken, betonvloer, elektrische rolpoort, vrij overspannen stalen draagconstructie.

Buitenbak en stapmolen
De buitenbak bedraagt 50 x 20 meter
De stapmolen heeft een doorsnede van 16 meter.

De erfverharding bestaat uit betonklinkers en gestort beton.
Tevens is er een beregeningsput aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Agrarisch met waarden’ van de gemeente Leudal. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Reparatie- en veegplan Buitengebied Leudal 2016’. Bouwblok bedraagt circa 1.70.00 ha.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
De woning is gelegen aan de rand van de dorpskern van Hunsel en kijkt uit over het Uffelse beekdal. Kenmerkend voor het landschap rondom Hunsel zijn de hogere zandgronden met houtwallen. De landelijke ligging biedt tal van mogelijkheden op het gebied van natuur- en water(sport)recreatie. Denk aan de Maasplassen midden Limburg, en niet te vergeten de in directe nabijheid 18-holes golfbaan “Het Land van Thorn”. Het dorp heeft een drietal kampeerplaatsen.
Voor de dagelijkse voorzieningen biedt het dorp een eigen basisschool en woon- zorgcomplex, diverse winkels en bedrijven zoals een bakkerij, schoenenwinkel, hoveniersbedrijf, elektronicawinkel, fietsenzaak, autogarage, plattlandswinkel, kapsalons, motorzaak en speeltuin. Voor een wat uitgebreider aanbod zijn er in de naastgelegen dorpen Stramproy, Ell en Ittervoort vele mogelijkheden. Hier zijn onder andere supermarkten, bakkerijen, slagerijen, een boekenzaak, bloemisterijen, een opticien en diverse restaurants en cafeetjes te vinden. De steden Weert en Roermond zijn op circa 15 autominuten bereikbaar.
Verder heeft Hunsel een rijk verenigingsleven, bestaand uit buurtverenigingen, voetbalclub, fanfare, schutterij, handboog- toneel- carnavalsvereniging, jeugd/jongeren- senioren vereniging.
Hunsel behoort tot de plattelandsgemeente Leudal, die per 1 januari 2007 is ontstaan na een fusie van de 4 gemeenten: Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe gemeente Leudal maar liefst 16 kernen. Deze gemeente wordt ook wel "Tuin van Limburg" genoemd en herbergt enkele unieke natuurgebieden, zoals Itterseheide, Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het natuurgebied de Krang en het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park De Groote Peel. Ten oosten en ten zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. Kortom: een mooie en zeer aantrekkelijke regio waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreëren en van waaruit u de hele provincie Limburg van Venlo tot Maastricht binnen handbereik heeft.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}