Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heideweg 8 Kelpen-oler

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Speciaal voor natuurliefhebbers en mensen die van vrijheid houden bieden wij u deze prachtige agrarische bedrijfslocatie bestaande uit een woonboerderij en bedrijfsopstallen te koop aan. Dit object is landelijk gelegen en biedt u een heerlijk uitzicht over de weilanden! Wonen en werken is op deze locatie ideaal te combineren. De bestemming van het object is agrarisch. Ook is het object zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Alle benodigde voorzieningen zijn hiervoor aanwezig.

Dit object is geschikt als klein-veehouderij, maar voor een particulier of kleine ondernemer/z.z.p-er biedt dit object tal van mogelijkheden. Ook zeer interessant voor de paardenhouder.

Het object is gebouwd in 1929 en is geheel is gelegen op een perceel van ruim 11.265 m². De woonoppervlakte bedraagt ca. 225 m² en de inhoud bedraagt ca. 960 m³. De woning beschikt over alle nutsvoorzieningen en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Het object is goed bereikbaar. Op ca. 1 km afstand is het centrum van Kelpen-Oler bereikbaar. Hier bevinden zich enkele voorzieningen waaronder een basisschool, sportvereniging en eetgelegenheden. Voor de dagelijkse voorzieningen is het centrum van Ell op ca. 3,5 km afstand bereikbaar. Hier bevindt zich onder andere een supermarkt, huisarts, diverse winkels en cafés en restaurants. Op ca. 30 autominuten bevindt zich het centrum van Roermond en de autosnelweg A2 richting Maastricht en Eindhoven is op ca. 5 autominuten bereikbaar.

Indeling woning:

Souterrain:
Provisiekelder met stofzuiginstallatie.

Begane grond:
Entree / hal met tegelvloer, garderobe en toegang tot de woonkamer en een kantoor. De woonkamer met eetkamer beschikt over een boeren eikenplankenvloer, een heerlijke gashaard, dubbele openslaande tuindeuren en toegang tot de verdieping. De keuken beschikt over een antraciete Arduin tegelvloer en is uitgerust met diverse apparatuur: natuurstenen Arduin keukenblad, wasbak, afzuigkap, inductiekookplaat, oven, vaatwasser en een koelkast. In de keuken bevindt zich tevens de meterkast en de toegang tot het souterrain. Het kantoor beschikt over een tegelvloer en een traditioneel kooktoestel. Naast de keuken bevindt zich een portaal met tegelvloer en toegang tot de badkamer en een separaat betegeld toilet met fontein. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche, wastafel en een radiator. Tevens zijn vanuit dit portaal de waskamer en de schuur bereikbaar. De waskamer is geheel betegeld met een muurkast en hier bevindt zich de aansluiting voor het witgoed. De schuur is voorzien van een betonvloer en beschikt over verschillende ruimtes en toegang tot de zolderberging.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, een kleedkamer en een badkamer. Een slaapkamer beschikt over een laminaatvloer. De overige twee slaapkamers beschikken over een houten plankenvloer en een slaapkamer beschikt over een muurkast. De kleedkamer is voorzien van een laminaatvloer, muurkast en biedt toegang tot de badkamer en de zolder middels een vlizo trap.
De badkamer beschikt tevens over een boeren eikenplankenvloer en is geheel betegeld met een toilet, wastafelmeubel, ligbad en een muurkast.

Tweede verdieping:
Zolderberging.

Extern:
Het perceel is bereikbaar middels twee toegangswegen (eigen weg). Op het omliggende terrein bevindt zich een ruime stal met 2 grote afdelingen (5,00 x 14,00), 3 kleine afdelingen (2,50 x 14,00) en is geheel voorzien van mestkelders. De gevels zijn in spouw opgetrokken en geïsoleerd. Het dak is bekleed met isolatieplaten. Voorts is de stal voorzien van afzuiging. Tevens bevindt zich op het terrein een duivenhok/KI-station en een garage. De garage beschikt over dubbele openslaande deuren en een zolder, welke bereikbaar is middels een luik met trap.

Het terrein is geheel omheind en aangelegd met diverse bestratingen, een waterput, een kippen- en ganzenstal met ren, weilanden een paardenbak (20,00 x 40,00) en 3 paardenboxen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Heythuysen
Sectie : T
Nummer : 44
Perceeloppervlak : 11.265 m²
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: