Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Oude Tunnelweg 37 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In de gewilde woonwijk Terwinselen staat dit zeer goed onderhouden woonhuis uit 1918. Gedurende de afgelopen jaren is het huis volledig aangepast aan de tijd. Dakkapel (2017), nieuwe cv-ketel (2016) de kozijnen, de keuken (...), het sanitair en de vloerverwarming op de begane grond en badkamer. Ook is er veel aandacht besteed aan isolatie. Zo zijn het dak en de gevels geïsoleerd. Overal is dubbel glas, waarvan gedeeltelijk HR++ beglazing.

Op loopafstand zijn winkels voor het doen van de dagelijkse boodschappen, zoals supermarkt, bakker en groentewinkel. Ook is basisonderwijs en een heerlijk wandelgebied in de buurt, net zoals de Botanische tuinen, Gaiapark, Snowworld en Leisuredome. Binnen enkele minuten bent u op de snelweg naar Aken, Maastricht of Heerlen.

Via de verzorgd aangelegde voortuin komt u uit bij de overdekte entree. De hal biedt toegang tot de provisiekelder en het tussenportaal. Deze is ingericht met een garderobekast en een toilet met fontein. De lichte, maar vooral ruime woonkamer (circa ..m2) is voorzien van een...vloer en geeft toegang tot de keuken en schuifpui naar het terras. De keuken (circa ..m2) is ingericht met de gewenste apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, oven, .........De tuin is voorzien van een overkapping en geeft tevens toegang tot de royale garage.

Op de verdieping zijn de badkamer en twee slaapkamers. De badkamer (circa ..m2) is ingericht met ligbad, douche, wc en twee wastafels. De slaapkamers zijn circa ..m², ..m² en 15m² en beide voorzien van een airco.

Via een vaste trap gaat u naar de tweede verdieping. Deze ruimte van circa ..m2 groot kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Ook is het mogelijk dat hier een slaapkamer wordt gerealiseerd. De cv-ketel (Intergas HR 2016) is eigendom.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: