Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Donk 4 Kessel

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Op een rustige locatie gelegen karakteristieke semibungalow met vrijstaande atelier-hobbyruimte. Het woonhuis is volledig in het groen gelegen, te midden van eigen bossen, op een perceel van maar liefst 17.312 m²! De woning dient op punten gerenoveerd en/of gemoderniseerd te worden, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door het werkelijk fantastische plekje in het buitengebied van Kessel.

Op verzoek van de verkoopster willen wij u verzoeken om de woning niet op eigen gelegenheid te bezoeken maar een afspraak te maken via ons kantoor.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur treedt u de woning binnen in de ruime hal welke centraal gelegen is in de woning. De hal biedt toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Tevens bevindt zich in de hal de trap naar het souterrain en naar de enorme bergzolder. De woning is voorzien van glasvezel.

Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich de sfeervolle woonkamer. Door de grote raampartijen heeft u veel lichtinval en een mooi contact met de tuin. De sfeer wordt extra benadrukt door de open haard, de sierlijsten op het plafond en de natuurstenen vloer.
Middels enkele marmeren opstaptreden bereikt u het tweede gedeelte van de woonkamer waar u voldoende ruimte heeft voor bijvoorbeeld een tweede zithoek. De vloer is voorzien van een mooie houten vloer. Ook hier bevindt zich een open haard. Middels een loopdeur komt u op het terras/balkon waar u heerlijk kunt genieten van de rust.

De gesloten keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en geeft een fijn uitzicht over de tuin. De keuken is middels twee deuren te bereiken vanuit de hal en heeft een landelijk karakter. De keuken is voorzien van koelkast, dubbele spoelbak, magnetron, oven en keramische kookplaat.

Vanuit de hal bereikt u de ruime slaapkamer van maar liefst 28m²! Ook hier heeft u een fraai uitzicht over de tuin.
Aan de hal bevindt zich een portaal welke toegang biedt tot de badkamer. De badkamer is gedateerd en voorzien van ligbad, toilet en wastafel.
Aan de zijkant van de woning is een garage aangebouwd van circa 20m².

Souterrain:
In het souterrain bevinden zich 2 (slaap)kamers van respectievelijk 9 m² en 14m² groot, een technische ruimte en een provisieruimte. Vanuit de provisiekelder is de ruime garage/hobbyruimte ter grootte van circa 28m² gelegen.

Zolderruimte:
Via een vaste trapopgang in de hal komt u op de enorme bergzolder welke over de gehele woning doorloopt.

Tuin:
De tuin is gelegen rondom de woning. De tuin is natuurlijk aangelegd met veel bomen, grassen, struiken en een natuurvijver. Op diverse plaatsen zijn zitjes geplaatst waar u kunt genieten van de rust en de natuur. Tevens staat er een prieel zodat u ook met regendagen kunt genieten van de tuin..

Bijgebouw:
Het vrijstaande bijgebouw (groot circa 55m²) biedt een scala aan mogelijkheden. Zo is het een ideale atelierruimte, hobbyruimte of buitenverblijf. Het gebouw is opgetrokken uit hout en verdeeld in een ruime woonkamer met keukenblok, (slaap)kamer en een eigen toiletruimte.

Bestemming:
Het geheel heeft deels de enkelbestemming "wonen" en deels de enkelbestemming "natuur". Meer informatie hierover kunt u terugvinden op Ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging:
Het woonhuis is gelegen in het buitengebied van Kessel, gemeente Peel en Maas. Zowel de N277 als de N275 zijn binnen één minuut bereikbaar waardoor steden als Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven binnen afzienbare tijd te bereiken zijn.
Het historische dorp Kessel is gelegen aan rivier De Maas en beschikt onder andere over een supermarkt en diverse horecagelegenheden. De ruimere voorzieningen, waaronder een school voor Voortgezet Onderwijs, een bioscoop en een ruim winkelaanbod, zijn te vinden in het naburige dorp Panningen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: