Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Jeremi Ocean Resort Lagun

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Woonkamer en keuken
Via de voordeur loopt u door een gang de ruime woonkamer en moderne open keuken met hoog plafond in, de keuken is voorzien een kookeiland en diverse inbouwapparatuur waar onder een vaatwasser, combi oven en Amerikaanse koelkast. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op zee en via een schuifpui direct toegang tot ent terras met privé zwembad.

Slaapkamers
Deze villa biedt in totaal 3 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een ruime eigen badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De hoofdslaapkamer heeft direct toegang tot het terras en zwembad. De 2 overige slaapkamers delen een badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een inverter splitunit airconditioning.

Buiten
Parkeren van auto’s kunt u op eigen terrein, er zijn op dit moment 2 verharde parkeerplaatsen aan de voorzijde van de villa uitbreiding is mogelijk. Zowel de voor als achtertuin zijn aangelegd met veel verschillende tropisch bomen en planten, aan de achterzijde van de woning en met zicht op zee bevindt zich het privé zwembad.
Via een pad volledig eigendomsgrond van ongeveer 6 meter breed heeft u toegang tot zee. Het bouwen van een gazebo of trap om makkelijk de ze in en uit te kunnen behoort tot de mogelijkheden uw achtertuin is een prachtig snorkel en duikgebied.

Het Resort
Investeren in een woning op Jeremi Beach Resort is investeren in de toekomst, De ontwikkeling van Jeremi Beach Resort heeft een tijd stil gelegen maar het gehele Gebied is onlangs overgenomen door een kapitaalkrachtig pensioenfonds en daarmee zal de ontwikkeling zoals bedoeld was weer worden hervat het geen zal resulteren in waardestijging van uw bezit.

De omgeving
Jeremi Ocean Resort maakt onderdeel uit van een voormalig landgoed gelegen aan de zuidwest kust van Curaçao. De noordkant van het terrein wordt begrensd door het Nationaal Park Christoffel. Aan de oostkant vindt u het vissers dorpje Lagun. In slechts 30 autominuten bent u op luchthaven Hato en Willemstad ligt op ongeveer 25 minuten afstand. Binnen enkele minuten bereikt u de vijf mooiste stranden van Curaçao, te weten Santa Cruz, Lagun, Jeremi, Kleine Knip en Grote Knip. En voor de mountainbikers en wandelaars onder u is Christoffel National Park de ultieme plek om uw hobby te beoefenen!

Algemeen
Zeer goed onderhouden villa met privé zwembad gelegen aan zee


Heeft u interesse in deze prachtige locatie? Neem dan contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: