Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Steengang 9 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


IN RUSTIGE, GELIEFDE EN ZEER KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING GELEGEN GOED VERZORGDE TUSSENWONING MET VERRASSEND VEEL RUIMTE, DRIE SLAAPKAMERS, RECENT GERENOVEERDE KEUKEN, BADKAMER EN VOORZIEN VAN 8 ZONNEPANELEN. VOOR- EN ACHTERTUIN MET BUITENBERGING EN CARPORT, TOEGANKELIJK VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD


INDELING:

BEGANE GROND:
Hal/entree/trappenhuis, meterkast met 10 groepsinstallatie / 2 aardlekschakelaars / "slimme meter". Gastentoilet met staand closet, fonteintje en mechanische ventilatie. Trapkast met toegang tot kruipruimte waar ook de omvormer van de zonnepanelen is geplaatst.

Ruime woonkamer met veel lichtinval voorzien van een laminaatvloer. Hier bevinden zich het TV-/lounge gedeelte en de eetkamer. Via de grote schuifpui, voorzien van elektrisch rolluik, is de achtertuin bereikbaar.

Aan de voorzijde gelegen halfopen keukenruimte waar geplaatst een eigentijdse inbouwkeuken (2019) met veel werkbladruimte uitgerust met alle gemakken, te weten: 4 pits inductiekookplaat / RVS wandschouw afzuigkap / combimagnetron / wasbak, vaatwasser en separate koelkast (ter overname).

Geheel omsloten onderhoudsame achtertuin met biedt veel privacy door de onlangs geplaatste, fraai afgewerkte erfafscheidingen (2020) en is voorzien van een groot handbediend knikarm zonnescherm.

In achtertuin gelegen buitenberging en carport, bereikbaar via een gemeenschappelijk achterpad. Veel parkeergelegenheid in de directe omgeving.

VERDIEPING:
L-vormige royale overloop waar de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger zich bevinden. Muurkast met bergruimte en toegang tot CV-kast, hier zijn geplaatst de gehuurde Nefit CV Combi-ketel en centrale mechanische afzuiging (Hesi / 2015 / €35 en €5 per maand).

Aan de voorzijde bevindt zich de grote hoofslaapkamer, met toegang tot bergkamer.

De keurig afgewerkte badkamer welke is gerealiseerd in 2015 grenst aan de overloop en is voorzien van een eigentijdse inloop-/regendouche / wastafel in badmeubel / tweede toilet en handoekradiator.

De tweede en derde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde op de verdieping. De een is in gebruik als logeerkamer en de ander als hobby-/studeerkamer.

Op het hoofddak zijn 8 zonnepanelen (2017) geplaatst, welke een aanzienlijke bijdrage leveren in besparing van het energiegebruik.


HET PAND IS KEURIG AFGEWERKT EN VOLDOET AAN ALLE EISEN VAN HET HUIDIGE WOONCOMFORT. GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING, RONDOM ROLLUIKEN. 8 ZONNEPANELEN, KNIKARM ZONNESCHERM IN ACHTERTUIN WAAR GELEGEN TUINBERGING EN CARPORT, VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID IN DIRECTE OMGEVING.

GELEGEN IN EEN ZEER RUSTIGE, GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK MET ALLEEN BESTEMMINGSVERKEER. OP LOOPAFSTAND VAN EEN SPEELTUIN EN GROENVOORZIENINGEN.

DE MOEITE VAN EEN BEZICHTIGING MEER DAN WAARD!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: