Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Generaal Hodgesstraat 20 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In de wijk Lauradorp nabij uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, scholen, natuur) en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen; de geheel onderkelderde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een privacyvolle tuin, kunststof/(hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, 3 slaapkamers, oprit, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 17m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (huur/Volta, Remeha) en de witgoedaansluitingen; provisiekelder 2 (ca. 7m²); provisie-/hobbykelder (ca. 14m²) v.v. spoelbak; berging (ca. 5m²) met deur naar de tuin.

Begane grond: Oprit, voortuin, entree/hal met o.a. meterkast en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 26m²); apart gelegen keuken (ca. 9,5m²) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur t.w.: een gastoestel en wasemkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime achtertuin v.v. overdekt terras, gazon, stalling en brede zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,5²) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 1 (ca. 9m²) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 2 (ca. 14m²) v.v. muurkast, slaapkamer 3 (ca. 9m²); geheel betegelde badkamer (ca. 4m²) met ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is in de wijk Lauradorp nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, scholen, natuur) en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen. Het object is geheel onderkelderd en beschikt over meerdere hobby-/bergruimtes. De begane grond en het souterrain zijn nagenoeg geheel voorzien van plavuizen vloeren. De kozijnen zijn van kunststof/(hard)hout en voorzien van dubbele beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch). Kortom, een verrassend ruime woning met veel mogelijkheden! Enige modernisering is wenselijk!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: