Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Lichtenbergerstraat 54 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

GELEGEN IN SCHAESBERG IN DE BUURT "LICHTENBERG" LIGT DEZE RUIME HALF VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, 5 SLAAPKAMERS, BADKAMER EN RUIME TUIN MET BERGING.

Deze woning is gebouwd in 1920 te Schaesberg en is netjes onderhouden, goed bereikbaar (met name door de aanleg van de Binnen- en Buitenring) met relatief veel voorzieningen in de buurt (zowel winkelcentrum Op de Kamp als de Hoofdstraat te Schaesberg zijn op relatief korte afstand bereikbaar), verder is er een basisschool in de buurt en op loopafstand van supermarkt en treinstation. Daarbij zijn de dichtstbijzijnde uitvalswegen in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

Souterrain:
Voorraadkelder(13m2)

Begane grond: entree met trap naar verdieping en kelder, meterkast, plavuizen vloer, en deur naar halfopen keuken (19m2); voorzien van een L opstelling inbouwkeuken met dubbele wasbak en inbouwapparatuur (gaskookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer) de keuken heeft een lichtkoepel, inbouwspots, pellet kachel en een plavuizen vloer.
Via de keuken is de toegang naar de woonkamer, deze is voorzien van een parketvloer. De woning is voorzien van kunststoffen kozijnen en deels voorzien van rolluiken. Achter de keuken bevindt zich het separate toilet met fonteintje en een ruimte waar momenteel een stoomdouchecabine is gerealiseerd. Deze ruimte geeft ook toegang tot de bijkeuken alwaar de witgoedaansluiting is met keukenblok. Vanuit deze ruimte is d.m.v. openslaande deuren de toegang tot de ruime beklinkerde tuin die voorzien is van een houten berging met overkapping en de achteringang via de openbare weg.

Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (9m2 en 13m2); badkamer voorzien van badmeubel met vaste wastafel, douche en 2e toilet.

2e Verdieping/ Zolder: overloop en toegang tot 3 slaapkamers respectievelijk 5m2,11m2 en 10m2) 2 slaapkamers voorzien van dakraam.

Bijzonderheden
- woning voorzien van dakisolatie
- keuken is voorzien van pellet kachel
- ruime woning met 5 slaapkamers

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt