Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Stenen Brug 18 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

NABIJ HET WINKELCENTRUM VAN SCHAESBERG, LIGT DEZE ZEER RUIME, GOED AFGEWERKTE, VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING MET PRAKTIJK, KANTOOR EN/OF OPSLAGRUIMTE AAN DE RAND VAN EEN KLEINSCHALIG BEDRIJVENTERREIN.

Het winkelcentrum met alle primaire voorzieningen is op korte afstand gelegen (supermarkten, winkels, restaurants, scholen (basis en voortgezet onderwijs) openbaar vervoervoorzieningen etc). Deze woning is prima bereikbaar door een goede situering nabij de Binnen en Buitenring van Parkstad.

SOUTERRAIN:
De ruime kelder (10.21*5.95/9.43 m) kan ideaal dienst doen als opslagruimte en heeft een ingebouwde dubbele muurkast. Deze kelder is voorzien van een plavuizenvloer en goed afgewerkt. Het plafond naar de woonverdieping is geïsoleerd.

BEGANE GROND:
Entree met hal, betegelde toiletruimte met duobloc toilet (keramisch) en fonteintje, muurkasten en meterkast. Toegang tot de ruime zonnige woonkamer (9.43*5.17/3.98 m). De open haard scheidt de woonkamer van de leefkeuken (3.43*3.69m), die is ingericht met een moderne hoekkeuken, voorzien van de navolgende apparatuur: kookplaat, wasemkap, magnetron, oven, koelkast, diepvries en vaatwasser. De begane grond is uitgerust met een hoogwaardige leistenen vloer. Via zowel de keuken als de woonkamer betreedt u de ruime groene tuin die veel privacy biedt. Verder zijn op de begane grond een kantoor (5.61*3.43 m) (kan tevens dienstdoen als extra slaapkamer) en de inpandig bereikbare werkruimte/ opslag/ garage (12.45*3.94 m) met ruime vliering bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Via de overloop zijn de drie slaapkamers bereikbaar te weten: 5.21*4.00m, 4.12*4.00m en 3.40*6.21m. De laatste met toegang tot een riant dakterras (4.04*4.89 m). De betegelde badkamer (2.35*2.60 m) is ingericht met een hoek ligbad, douche met cabine, zwevend closet en vaste wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van een parktetvloer.

ZOLDER:
De tweede verdieping (5.03*5.75 m) is via vaste trap bereikbaar. De vierde slaapkamer, de cv-ruimte en nog extra bergruimte zijn gesitueerd.

BIJZONDERHEDEN:

- woning is voorzien van hard houten kozijnen met dubbelglas
- woning is goed geïsoleerd ( dak, gevel en vloerisolatie)
- CV ketel is eigendom (Remeha)
- werken en wonen ideaal te combineren
- 2020 geheel vernieuwde meterkast
- Deze bedrijfswoning met bedrijfsruimte is goed afgewerkt en goed gelegen en bereikbaar

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt