Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop De Wendelstraat ong Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

WONINGTYPE HEEM
Centraal gelegen in de Wendelwiek liggen de woningen van het type Heem. Een ingetogen blok van 5 geschakelde woningen. De architectuur is een verwijzing naar de woningen in de Wendelstraat en de voormalige basisschool de Wendelwiek. De kavels variëren qua grootte tussen ca. 115m2 en ca. 140m2. Aan de voorzijde liggen de kavels aan het openbaar groen. De tuinen ontsluiten aan de besloten parkeerplaats voor de bewoners van De Wendelwiek.
De eigenaren van Heem kunnen vanaf de parkeerplaats hun eigen tuin betreden. De voordeur van de woningen zijn gelegen aan de Wendelstraat. De woningen hebben een voortuin welke ontsluit op het openbare pad in het voorterrein. Bij binnenkomst betreedt men de hal welke doorloopt naar de verdiepingstrap. Onder de trap is een kast voorzien. De woonkamer is een prachtig heldere open ruimte die van de voorgevel tot de achtergevel loopt. De woonkamer is de gehele dag gevuld met zonlicht. De indeling van koken en wonen is vrij te kiezen. De tuin is te betreden via een hal waarin het toilet ligt.
De verdieping bezit drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim en vrij indeelbaar. De badkamer biedt meerdere mogelijkheden. De keuze tussen bad en douche is mogelijk. Een separaat toilet of een dubbele wastafel zijn extra opties. De zolderverdieping biedt plaats voor de installaties. De overige ruimte wordt leeg opgeleverd en kan naar eigen smaak en wens worden ingedeeld. De woning maakt gebruik van duurzame installaties. De woningen zijn gasloos en optimaal geïsoleerd. Vloerverwarming in de gehele woning zorgen voor een heerlijke gelijkmatige temperatuur.
De Heem woningen geven de gezelligheid van ’t Eikske weer. Voor starters op de woningmarkt zijn deze woningen een prachtig begin, maar ook de senior kan hier jaren met plezier wonen in de ruime woning.

OPTIONEEL
De woning is op basis van diverse opties naar persoonlijke wensen aan te passen. Te denken valt aan; een uitbouw, openslaande deuren, schuifpui, vergrote badkamer, slaapkamers samenvoegen en extra kamers op zolder.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt