{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In de fraai aangelegde en populaire villawijk Moltbos in Landgraaf ligt dit vrijstaande landhuis vol mogelijkheden. Het woonhuis is ingedeeld in een souterrain met garage, berging, twee slaapkamers, een hobbyruimte en een badkamer. Op de begane grond ligt de woonkamer met dakterras en schuifpui naar de achtertuin. De keuken is semi open en de woning is levensloopbestendig door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een trap leidt naar de zolderverdieping met twee kamers. Achtertuin is in niveaus aangelegd met een ruime terrasoverkapping.


Souterrain:
In het souterrain van de woning liggen twee slaapkamers: 1 (4.40 x 3.58m) en 2 (3.78 x 3.58m). Beiden hebben daglichttoetreding en zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking. Ook de algemene of hobbyruimte (3.62 x 2.67m) heeft deze plavuizenvloer. In het souterrain ligt verder een badkamer (2.96 x 2.14/1.14m) met een douchecabine, een zwevend closet en een vaste wastafel met badmeubel. De gang geeft verder toegang tot de was/stookruimte en via de algemene ruimte wordt de garage (5.97 x 5.40/2.47m) bereikt met elektrisch bedienbare sectionaalpoort. In de garage geeft een deur tevens toegang tot de ruimte onder het terras.

Begane grond:
De voordeur wordt bereikt via de trapjes en het pad naast de woning geeft direct toegang tot de achtertuin. In de hal ligt de vernieuwde meterkast met voldoende groepen, een vaste garderobe kast en het gastentoilet met zwevend closet en fonteintje.
De woonkamer heeft een totale lengte van meer dan 13 meter en is verdeeld in een woongedeelte met houtkachel aan de voorzijde en in een eetkamer aan de achterzijde. De schuifpui voor geeft toegang tot het terras aan de voorzijde en de schuifpui achter leidt naar het terras. De semi open keuken (4.68 x 2.01/2.73m) heeft een eenvoudige opstelling met inbouwapparatuur. Op de begane grond ligt vloerverwarming onder de tegelvloer. Vanuit de eetkamer, met de trapverbinding naar de eerste verdieping, is tevens de slaapkamer (3.80 x 3.61m) toegankelijk welke eveneens een schuifpui heeft richting achtertuin. Deze slaapkamer geeft toegang tot de tweede badkamer (3.15 x 2.06/1.17m) met de opstelling van een ligbad, het derde zwevende closet en een vaste wastafel met badmeubel. Het terras aan de voorzijde ligt op het zuiden en meet zo’n 30 m2. Aan de achterzijde is het terras overkapt door een aluminium terrasoverkapping en is de achtertuin in niveaus aangelegd. Hier staat een houten tuinhuis en is diverse begroeiing aanwezig.

Eerste verdieping:
Via de wenteltrap wordt de verdieping bereikt. Deze ruimte is in twee kamers gesplitst waarbij de achterste kamer een vaste kastenwand heeft. Beide kamers hebben een klein dakraam voor daglichttoetreding en zijn voorzien van een planken vloerafwerking. De zolderruimte boven de woonkamer is niet toegankelijk momenteel.


Bijzonderheden:
De woning is goed geïsoleerd met vloer, spouw en dakisolatie.
De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
De Remeha Calenta combi ketel is eigendom.
Ventilatie middels een mechanisch ventilatie systeem in de badkamers.
Voorzieningen zoals scholen, winkels en alle uitvalswegen liggen nabij.

Levensloopbestendig landhuis met fraaie architectuur in een chique villawijk !
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}