{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Dit markante woon-werkhuis (Heigank 16 & 16A) uit circa 1930 is volledig opgeknapt. In 1997 zijn het dak, de kozijnen, de keuken, het sanitair, de cv-ketel, de vloeren en de wanden vernieuwd. Nadien is er zorgzaam in geleefd. De straat "Heigank" heeft eveneens een metamorfose ondergaan. Er is weer een mooie, rustige, beklinkerde eenrichtingsstraat van gemaakt. De huidige indeling van het gebouw is dat er op de begane grond een bedrijfsruimte is met achtergelegen werkruimtes met een totaal oppervlak van circa 111m² en op de verdieping een sfeervolle bovenwoning van circa 100m². De begane grond kan op verschillende manieren in gebruik worden genomen, al dan niet in combinatie met de woning erboven. Het geheel leent zich dan ook voor diverse doeleinden: wonen-werken, riant wonen of dubbele bewoning. Ouders en kinderen kunnen bijvoorbeeld wonen onder één dak, waarbij ieder eigen voorzieningen heeft. Vraag de gemeente of uw specifieke wensen en eisen binnen het bestemmingsplan passen!

Op korte afstand is winkelcentrum "Op de Kamp" waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn basis- en voortgezet onderwijs, diverse sportgelegenheden en een uitgestrekt groengebied voor een heerlijke wandeling binnen handbereik. Tevens zijn verbindingswegen naar de omringende steden binnen enkele minuten bereikbaar via de nieuwe buitenring.

INDELING
Via een aparte entree komt u in de voormalige kantoor / bedrijfsruimte. Deze ruimte is onderverdeeld in het kantoor aan de voorzijde en de bedrijfsruimte aan de achterzijde. Het totaal is circa 111m² groot en op verschillende manieren in te delen. Het is ideaal als kantoor of praktijk aan huis. Aan de achterzijde is voldoende lichtinval. De tuin is tevens bereikbaar via de werkruimte.

Op de eerste en tweede verdieping is de instapklare bovenwoning. De woonkamer (circa 41m²) met parketvloer en de keuken (circa 3,25m x 1,90m) zijn op de eerste verdieping. De keuken is ingericht met een moderne hoekkeuken, voorzien van de gewenste apparatuur. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers, de badkamer en het separaat toilet. De slaapkamers meten circa 5,50m x 3,28m en 3,50m x 3,28m. De moderne badkamer (circa 3,90m x 1,88m) is ingericht met ligbad, douche en wastafel. Boven de 2de verdieping ligt nog een ruime bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap.

De hal op de begane grond biedt toegang tot de kelder en de achtertuin met tuinhuis. De afmeting van de op het zuid-westen gelegen tuin is circa 16m x 5m.

Het totale woonoppervlak van 211m² is opgesplitst in 100m² woonoppervlak voor de bovenwoning en 111m² potentieel woonoppervlak voor de ruimte op de begane grond.

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleed. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}