{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Midden in een groene en bosrijke villawijk staat deze vrijstaande bungalow (volledig onderkelderd) op een perceel van 1680m². De riante woning (grofweg 1070m³) is gebouwd in 1969 en in de loop der jaren telkens weer aangepast aan de tijd, waarbij energiebesparende maatregelen niet zijn vergeten. In 2009 is het sanitair vernieuwd, in 2010 zijn de spouwmuren geïsoleerd, in 2015 zijn zonnepanelen op het dak gelegd, in 2016 is de luxe keuken geplaatst en natuurlijk zijn door de jaren heen nog diverse andere klussen geklaard.

De ligging is ideaal voor de natuurliefhebber, die toch op korte afstand van voorzieningen wilt wonen. Het huis staat aan de rand van de Brunssummerheide. Basis- en voortgezet onderwijs zijn op loop- en fietsafstand. De winkelcentra van Schaesberg en Op de Kamp voor het doen van de dagelijkse boodschappen zijn nabij, net zoals de aansluiting op de ringweg naar de omliggende steden.

Via het tochtportaal en de daarachter liggende hal komt u in nagenoeg alle ruimtes op de parterre. De luxe keuken (circa 3,80m x 3,60m) is ingericht met een complete hoekkeuken, voorzien van alle gewenste apparatuur. De woonkamer is aan de achterzijde van het woonhuis met zicht over de tuin. De woonkamer van circa 60m² heeft door de vorm knusse hoekjes. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en een gastentoilet. De slaapkamers zijn circa 4,40m x 3,60m, 2,60m x 3,60m, 2,60m x 3,60m , 4,40m x 3,60m en 3,00m x 3,60m groot. Naast de eerstgenoemde slaapkamer met zicht over de tuin ligt de grootste badkamer, die is ingericht met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De tweede badkamer is ingericht met inloopdouche en wastafel. Vanuit de twee kleinere slaapkamers is toegang tot het balkon.
Vanuit de woonkamer gaat u naar de parkachtige tuin, die op het westen is georiënteerd. Er zijn tal van heerlijke plekjes om te genieten van het groen. Na een drukke dag op het werk, komt u hier volledig tot rust. Naast het huis - en dus uit het zicht - is voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere auto's. Ook is hier de toegang tot de dubbele garage in het souterrain.

In het souterrain zijn tal van ruimtes. Er is een grote hobby-/ kantoorkamer van circa 7,30m x 3,70m, een ruimte (5,00m x 3,70m) waar de warmwater- en verwarmingssystemen staan (Remeha 2009 eigendom, boiler eigendom, heteluchtverwarming), een provisieruimte (3,00m x 2,70m), een wasruimte (3,00m x 2,70m), de zesde slaapkamer (circa 3,90m x 3,60m), een dubbele garage (circa 6,65m x 6,20m) en vier bergingen (circa 3,70m x 2,90m, 3,90m x 3,60m 3,90m x 2,10m en 3,90m x 3,60m).

Kortom, het betreft een zeer royaal huis met vele mogelijkheden op een schitterende plek.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}