Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Baanstraat 24 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Dit verrassend ruime halfvrijstaand woonhuis uit 1911 staat op slechts een paar honderd meter van de markt van Schaesberg met daaraan alle dagelijkse voorzieningen. Vanuit het huis loopt u niet alleen naar de winkels. Ook het treinstation, basis- en voortgezet onderwijs, verschillende sportclubs en een bosrijke omgeving zijn op loop- of fietsafstand. Een hele centrale ligging dus.

Het woonhuis is circa twintig jaar geleden op een aantal belangrijke punten aangepakt: zo is het dak vernieuwd, zijn nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas (HR++) geplaatst en zijn de meterkast en het leidingwerk vervangen. Wat opvalt aan het huis is dat nagenoeg alle ruimtes een ruim formaat hebben.

Via de hal komt u in de woonkamer ensuite, de wc en de keuken. Ook zijn hier de trappen naar de kelder en de eerste verdieping. De kelder (circa 3,77m x 6,18m) is in gebruik als berging. In de woonkamer ensuite zitten de oude schuifdeuren nog. De voorkamer is circa 4,50m x 4,10m groot en de achterkamer is circa 4,14m x 3,78m. Via een portaal met aangrenzend de garderobenis en de wc gaat u naar de gesloten keuken (circa 4,00m x 3,20m), die is ingericht met een hoekkeuken, voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en close-in boiler. Erachter is nog de bijkeuken van circa 4,00m x 3,08m/ 3,50m met de aansluitpunten voor wasmachine, wasdroger en vaatwasser. Boven de keuken en de bijkeuken is nog een vliering, die in gebruik is als bergruimte.

De eerste verdieping is bereikbaar via een bordestrap. Hier zijn drie royale slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers meten circa 4,24m x 3,91m, 4,29m x 3,77m en 2,96m x 2,69m. De badkamer (circa 3,73m x 2,66m) is ingericht met ligbad, douche, wc en wastafel.

Op de tweede verdieping is een enorme vierde slaapkamer en de cv-ruimte. In de cv-ruimte hangt de cv-ketel (Nefit, eigendom, circa 2000). De L-vormige slaapkamer is maar liefst circa 32m² groot.
De tuin is op het zuiden. Deze is via de bijkeuken bereikbaar en via een gangetje onder het woonhuis door. De tuin is onderhoudsarm aangelegd. Er staat een houten berging van circa 3,44m x 3,16m.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: