{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In Ubach over Worms staat dit jaren '30 woonhuis (huisnummer 104) met enorme loods (huisnummer 102) ernaast. Het huis en de loods zijn gedurende de afgelopen jaren op diverse punten aangepakt. Zo is het dak van de loods nog in 2019 vernieuwd. In het huis zijn de keuken, de badkamer, de platte daken, het stucwerk en vele andere zaken veranderd. Het woonhuis en de loods hebben eigen energiemeters.

Op korte afstand van het huis zijn het winkelcentrum van Waubach, een heerlijk wandelgebied, basisonderwijs en voortgezet onderwijs (op fietsafstand).

Via de hal komt u in de woonkamer. De woonkamer is circa 8,46m x 4,65m groot. Op de vloer ligt een parketvloer, er is een gashaard en via openslaande deuren gaat u naar het overdekt terras van circa 6,08m x 3,25m. De tuin is circa 42m², niet te groot, maar met de privacy die u graag wilt. De keuken meet circa 3,85m x 2,97m en is ingericht met een rechte inbouwkeuken, voorzien van de gewenste apparatuur. Naast de keuken zijn een voorraadberging, de wasruimte en de wc.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn circa 4,13m x 3,80m en 3,74m x 3,49m groot. De badkamer (circa 4,48m x 2,38m), die is afgewerkt met beton ciré, is ingericht met hoekbad, wastafelmeubel, inloopdouche en wc.
Op de tweede verdieping is de derde ruime slaapkamer van circa 5,07m x 3,56m (hoger dan 1,50m). Ook hangt hier de cv-ketel (Nefit Topline, eigendom, 2017) in een aparte ruimte.

Zowel via het overdekt terras als buitenom komt u in de loods. De loods is ongeveer 21,50m x 12,50 groot en biedt tal van mogelijkheden. Raadpleegt u altijd de gemeente en het bestemmingsplan om uw wensen te bespreken. Ook wij kunnen u inzage geven in het bestemmingsplan.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}