{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ravetsmaar 1 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deze exclusieve vrijstaande villa in een unieke bosrijke omgeving gelegen wacht op zijn volgende eigenaar. De villa dateert uit 1973 en is met luxe materialen afgewerkt. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud. Deze buitengewoon mooie woning, in de wijk Exdel, beschikt over een paar fraaie extra’s, zoals een tweede zitkamer, royale kelderruimte en een tweede badkamer. Wilt u de woning komen bezichtigen? Bel Aquina-Hollanders makelaars en we plannen graag een persoonlijke afspraak met u in!

Bouwjaar: ca. 1973 (conform BAG)
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 1330 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 185 m2
Overig inpandige ruimte: ca. 85 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 3 m2
Externe bergruimte: ca. 10 m2
Bruto inhoud: ca. 965 m3
Aanvaarding: vanaf november 2020

Souterrain niveau -1:
Via de bijkeuken is het souterrain toegankelijk. Het souterrain is opgedeeld in drie ruimtes. De provisieruimte 7.50/6.20x4.00 heeft toegang tot de hobbykelder en de cv-ruimte. In de cv-ruimte 2.55x2.10 is de cv-installatie opgesteld (eigendom, 2012).
De hobbykelder 10.60x3.40 is ingericht als feestruimte en voorzien van een eigen bar en haardpartij. Tevens heeft deze ruimte een eigen trapopgang die uitkomt in de extra zitkamer.

Parterre niveau 0:
De villa is centraal op het perceel gelegen en middels een hekwerk geheel omsloten. Aan de voorzijde is het perceel toegankelijk middels een royale oprit naar de garage en parkeermogelijkheid voor 4 auto’s. De overdekte entree biedt toegang tot de ontvangsthal met garderobe, meterkast en gastentoilet met fonteintje. Via de hal is de leefkeuken en de bijkeuken toegankelijk.
De L-vormige leefkeuken 5.70x5.00/3.00 is voorzien van een apparatuurwand met Miele-inbouwapparatuur: oven, koffieapparaat en koelkast en een kookeiland met inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De keuken is voorzien van een hoogwaardig composiet werkblad en biedt middels dubbele tuindeuren toegang tot het terras.
De bijkeuken 3.00x1.95 is voorzien van het aansluitpunt van de wasmachine en heeft een inpandige toegang tot de garage 5.10x2.85.

Parterre niveau 1:
Vanuit de leefkeuken is de woonkamer middels een open trap bereikbaar. De sfeervolle woonkamer 7.10x5.70/4.10 is voorzien van een vide, haardpartij en veel lichtinval door grote raampartijen.
Vanuit de woonkamer is de extra zitkamer en werkkamer bereikbaar5.80x3.70 bereikbaar. De zitkamer 5.80x3.70 is, evenals de keuken en woonkamer voorzien van een Noorse leistenenvloer en biedt middels een tweede trap toegang tot het souterrain en een berging. De werkkamer 3.50x1.80 biedt tevens toegang tot het overdekte terras.

De achtertuin is rondom gelegen en voorzien van diverse (overdekte) terrassen en een tuinhuis. In de tuin is de rust van de bosrijke omgeving merkbaar en zijn er diverse plekken waar u heerlijk kunt genieten.

1e Verdieping niveau 2:
Via de open trap me vide is de overloop toegankelijk. De overloop biedt toegang tot de slaap- en badkamers.
Slaapkamer I 5.05x2.80 voorzien van parketvloer.
Slaapkamer II 3.50x1.95 voorzien van parketvloer en inbouwkast.
Slaapkamer III 3.50x2.85 voorzien van parketvloer en open verbinding met de 4e slaapkamer.
Slaapkamer IV 3.50x3.10 voorzin van inbouwkast en parketvloer.
Badkamer met ligbad, 2e toilet en vaste wastafel.
Luxe tweede badkamer 2.60x1.00 met vaste wastafel en inloopdouche.

Algemeen:
De woning is vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
De woning verkeert in een goede staat van onderhoud.
De woning is voorzien van een alarminstallatie.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}