{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Sillenhoek 5 Leveroy

Omschrijving

Op een fijne locatie op wandelafstand van het centrum van Leveroy, ligt deze uiterst goed onderhouden, sfeervolle en karakteristieke woonboerderij op een ruim perceel van 1.010 m²!

De woonboerderij is gebouwd anno 1940 en is door de jaren heen gerenoveerd, is voorzien van spouwmuren, houten kozijnen(gedeeltelijk dubbel glas) en is ruim van opzet met o.a. een royale woonkamer, 4 ruime slaapkamers en inpandige garage met extra bergruimte.

In de fraai aangelegde tuin bevinden zich een terrasoverkapping en tuinberging.
Deze woonboerderij leent zich voor meerdere doeleinden, te denken valt aan een beroep aan huis, opslagmogelijkheden door inpandige garage, levensloopbestendig wonen, etc.

Paardenliefhebbers? Deze woning is gelegen in de nabijheid van diverse pensionstallingen, maneges/rijverenigingen, bossen en landerijen met men-/ ruiterpaden!

Indeling
Souterrain
Vanuit de keuken is er toegang tot de gewelfde kelder, ideaal als provisieruimte.

Begane grond
Het perceel is grotendeels omheind met aan de voorzijde een sierhekwerk en oprit. De oprit geeft tevens toegang naar de inpandige garage met elektrische poort. Via de voordeur betreedt u de entree van de woning. Deze is voorzien van een natuurstenen tegelvloer geeft toegang tot de woonkamer, toilet, wasberging, meterkast, keuken, kelder en bijkeuken. Bovendien is hier de trapopgang naar de eerste verdieping gelegen. Het apart toilet is geheel betegeld en uitgerust met een hangtoilet en wastafel. De royale woonkamer biedt genoeg ruimte voor een zit- en eetgedeelte, alsook voor een kantoor/- speelgedeelte. Deze is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en bovendien bevindt zich hier in een kast de meters. Naast de toegangsdeur naar de tuin vindt u hier de toegang naar de gesloten keuken. De landelijke, handgemetselde keuken is uitgerust in eikenhout, betegeld aanrechtblad en voorzien van een karakteristiek kookfornuis met afzuigkap. Tevens bereikt u via de keuken de provisiekelder. U treft tevens nog een wasberging/doucheruimte aan welke volledig betegeld is en voorzien van spoelbak, witgoedaansluitingen en aansluitingen voor een douchekraan. De ruime bijkeuken met CV-opstelling is bovendien uitgerust met een eenvoudig keukenblok met spoelbak. Hiernaast is er nog een multifunctionele ruimte, die zich leent voor meerdere doeleinden, slaapkamer, speelkamer, kantoor,... Vanuit de bijkeuken is tevens de inpandige garage te bereiken. Deze is momenteel ingedeeld in twee ruimtes, uitgerust met betonvloer en elektrische garagepoort.
Vanuit de gemetselde trapopgang van de entree bereikt u eerst een opkamer. Deze is tevens geschikt voor meerdere doeleinden en is voorzien van houten vloer.

1e verdieping
De verdieping is voorzien van bankirai-houten vloeren, veel inbouwkasten, dakkapellen en zichtbare karakteristieke draagbalken. Het verschil in niveau en de hoogtes maakt deze verdieping charmant. De ruime overloop biedt toegang tot 3 de ruime slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is een royale kamer met veel inbouwkasten en een wastafel. De 2e slaapkamer is tevens ruim van aard en voorzien van een wastafel. Vanuit de overloop met tussenhal en inbouwkast bereikt u de badkamer welke volledig betegeld is en voorzien van een ligbad, douchecabine, hangtoilet, bidet, wasmeubel, vloerverwarming en inbouwspots. Slaapkamer 3 is eveneens voorzien van een dakkapel en inbouwkasten. Ook in deze kamer is de authentieke dakconstructie zichtbaar.

Tuin
De prachtig aangelegde tuin, volledig rondom de woning, is o.a. voorzien van een terras met steenschotten-vloer en een overkapping, veel gazon, beplanting en een tuinhuis. Ook aan de achterzijde van de woning is er gazon aanwezig waardoor je op meerdere plekken in de tuin kan genieten van de zon of schaduw. Bovendien is er een oude ringput aanwezig die zich nu leent voor beplanting en is de tuin voorzien van hagen en een nieuwe houten schutting met betonpalen.
Het half-steens gemetselde tuinhuis met pannendak is een ideale opslagplaats voor tuinmaterialen.

Ligging
De gemeente Nederweert is gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. De gemeente heeft de ruimte om te wonen en te werken en is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels en scholen. De circa 17.000 inwoners wonen in ruim bemeten woonkernen met veel groen: Nederweert, Budschop, Ospel, Nederweert-Eind en Leveroy die tezamen de gemeente Nederweert vormen.
Een bestemming voor de liefhebbers van rust en ruimte. De bekendste trekpleister is het nationale park De Groote Peel. Een uniek hoogveengebied rijk aan zeldzame planten en dieren. Ook in andere natuurgebieden zoals Sarsven, de Banen, De Zoom, de Grote Moost, Wellenstein, de Roeventerpeel en het Weerterbosch kunt u in alle rust genieten.
Een centrum met veel winkels en parkeergelegenheid, een weekmarkt, goede onderwijsvoorzieningen, allerlei instellingen op gebied van welzijn en gezondheidszorg en veel sportclubs met uitstekende accommodaties.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}