Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Reulisweg 5 Leveroy

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

BUITENKANS, midden in de kern van het gezellige dorp Leveroy ( Leivere ) wonen is nu mogelijk…

Aan een rustige straat waar men vroeger een potje deed tennissen staat nu deze prachtige VRIJSTAANDE WONING welke met door de huidige bewoners is gebouwd. Enkel is gebruik gemaakt van tijdloze bouwmaterialen en mede door de recente bouwperiode (2004) voorzien van een optimaal isolatiepakket. Direct bij binnenkomst in de fantastische ontvangsthal ademt deze woning sfeer. Buiten het landelijk karakter bezit deze woning heel veel LUXE en COMFORT. Zo is er op de gehele begane grond vloerverwarming en een eigentijdse plavuizenvloer met lichte structuurverfwanden. In de LUXE WOONKEUKEN ontbreekt het aan niets qua apparatuur en u heeft vanuit hier een heerlijk tuincontact. De sfeervol ingerichte doorzon woonkamer heeft een designer wandmeubel waar de gashaard in is weggewerkt. Middels de schuifpui ook vanuit hier heerlijk tuincontact. De multifunctionele ruimte (thans werkkamer) is ideaal om deze woning levensloop bestendig te maken en in de provisiekast een 2e badkamer te realiseren (leidingen zijn reeds voorbereid tijdens de bouw!). Verder kunt u deze ruimte ook als werk-/ of speelkamer voor uw kinderen inrichten. Via de keuken bereikt men de bijkeuken met witgoedaansluitingen en met aanrechtblad en praktische opbergkasten. Vanuit hier is de inpandige garage (3.66 x 6.32m) te bereiken met handige vliering voor extra opbergmogelijkheden.

Middels de fraaie trappenhal bereikt men de eerste verdieping waar men drie prachtige slaapvertrekken aantreft (resp. 13 - 13 en 17,9m²) met inloop(kleding)kast onder het schuine gedeelte. SUPER-DE-LUXE bovenal complete BADKAMER ontbreekt het werkelijk aan niets, zo is er een ligbad - grote douche - dubbele wastafel met meubel en spiegelwand - design radiator - vloerverwarming en voorzien van eigentijds tegelwerk. Verder bevinden zich op de overloop nog een separate tweede toilet en stookruimte, waar men de cv-installatie (Nefit HR, eigendom, bj. 2004) en WTW-installatie bevinden. De bergzolder is te bereiken middels de vlizotrap, ideale opbergruimte.

Rondom is de tuin prachtig aangelegd en kan men in de lente dagen zich heerlijk terug trekken onder het overdekt terras van het houten tuinhuis, waar u tevens uw tuinspullen kunt plaatsen. Vanuit uw tuin is optimale privacy gewaarborgd en heeft men zicht op de kerktoren van Leveroy.

Deze woning is bij uitstek de perfecte (gezins-)woning en bent u na het zien van onze fotoreportage enthousiast, wacht niet langer en plan uw bezichtigingsafspraak. Onze enthousiaste makelaar laat u deze woning met veel plezier zien, neem hiervoor contact op met ons kantoor op telefoonnummer 0475 – 20 20 05.

Indeling

Begane grond:
Ontvangsthal – toiletruimte – meterkast – garderobe – werkkamer – zit-/en woonkamer – gesloten woonkeuken – bijkeuken – provisie/bergruimte – inpandige garage met vliering.

Eerste verdieping:
Overloop met daaraan gelegen drie ruime slaapvertrekken – badkamer – separate toiletruimte en de stookruimte.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap is de praktische bergzolder te bereiken.

Tuin:
Prachtig aangelegde tuin rondom met diverse aanplant, perken, graszode, deels overdekt terras aan de woning, extra houten tuinhuis met tweede overdekt terras en optimale privacy. Parkeergelegenheid op eigen terrein, of u parkeert uw wagen in uw garage.

Bijzonderheden:
- Teveel om op te noemen… de foto’s spreken voor zich en tijdens een bezichtiging bent u verkocht;
- Woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- In de tuin zijn leidingen aangelegd voor de sproei installatie;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt