Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Woonhof Kolonie Lot 7 Lommel (be)

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

LOT 7
Deze halfopen woning bevindt zich op de rechter hoek van de tweedelige woonunit in de Sint-Ambrosiusstraat. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m² groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m², 15 m² en 17 m² groot. De masterbedroom beschikt over voldoende ruimte om een dressing te plaatsen. Verder vind je op de bovenverdieping nog de badkamer terug en een wasplaats. Tot slot vind je in de nachthal nog een vaste trap naar de zolder. Op de zolderverdieping kan je nog 1 à 2 extra slaapkamers maken aangezien hier nog een ruimte voorzien is van 24 m². Hier kan ook nog een extra bergruimte voorzien worden die zelfs ingericht kan worden als badkamer. De woonst ligt op een mooi stuk grond van 4a 32ca groot. De oriëntatie? Een zalige westelijke oriëntatie! De carport is optioneel.

SINT-AMBROSIUSSTRAAT
In de Sint-Ambrosiusstraat vind je twee wooneenheden terug. De linker wooneenheid bestaat uit drie woningen, de rechter wooneenheid bestaat uit twee woningen. Deze vijf eigentijdse panden zijn allemaal voorzien van mooie zadeldaken bekleed met leien. De bewoonbare oppervlaktes van deze woningen ligt tussen 152 en 155 m². Je rijdt via een achterliggende weg, parallel met de Sint-Ambrosiusstraat naar de achterkant van je eigen tuin. Het plaatsen van een carport is optioneel.

WOONHOF KOLONIE
Woonhof Kolonie, een luxueus nieuwbouwproject met acht prachtige gezinswoningen. Strakke architectuur, lichte ruimtes en allemaal gunstige oriëntaties. Dit knappe project is dé ideale plek voor jou en je gezin. Je profiteert hier namelijk van een zeer groene en rustige ligging dichtbij de lagere school, de supermarkten en voldoende recreatiemogelijkheden in de buurt. Denk maar aan het Parelstrand en De Vossemeren. Bovendien geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen Noord Zuid Verbinding.

De architectuur van deze acht woningen oogt strak en fris. Je ziet meteen aan de visuals dat er veel aandacht ging naar concept en vormgeving. Woonhof Kolonie geniet van een exclusief karakter en blendt prachtig in de groene omgeving. De aankleding bestaat uit drie terugkerende elementen: witte crépie, een houten touch en leien daken. Deze zes halfopen woningen, vrijstaande woning en gesloten woonst vind je op één net afgewerkt perceel.
Woonhof Kolonie is één harmonieus geheel, een stijlvolle eenheid.

Alle acht woningen van Woonhof Kolonie voldoen bovendien aan de normen van nu én van de toekomst. De deskundige projectontwikkelaar Balder koos namelijk voor kwalitatieve BEN (30) woningen. De muren en daken zijn voorzien van ruime isolatie waardoor deze woningen een E-peil bereiken om U tegen te zeggen. De inrichting van het gelijkvloers staat vast, op de eerste verdieping zijn nog verschillende inrichtingsmogelijkheden. Zo past jouw nieuwe thuis bij jouw noden en behoeftes!

Kortom, in Woonhof Kolonie woon je rustig in harmonie. Je woont hier groen en residentieel, dichtbij alles wat je als gezin nodig hebt. Deze nieuwe thuis heeft een laag E-peil, een stijlvolle uitstraling en biedt nog
aanpassingsmogelijkheden. Woonhof Kolonie: een heerlijke plek voor jou en je gezin.

Woonhof Kolonie te Lommel wordt d.m.v. een samenwerkingsverband met Swevers Immo en Aelmans R&M aangeboden op Funda. Aelmans R&M treedt in deze zin niet op als verkopend makelaar, maar enkel als promotor/leadgenerator in Nederland. Swevers Immo te Heusden-Zolder en Beringe treedt op als verkopend makelaar in België.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: