{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Stevensweerterweg 102 Maasbracht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Sfeer, veel woonruimte en een riant perceel van ruim 900 m2. Deze riante, vrijstaande villa met dubbele garage heeft het allemaal. Onder architectuur ontworpen en op traditionele wijze gebouwd. Gelegen aan de dorpsrand met uitstekende verbindingen richting Weert, Eindhoven, Roermond en Maastricht.

Indeling

Souterrain
Riante kelderruimte met sauna, olie gestookte cv-installatie en separate provisiekelder. Tevens is hier de toegang tot de kruipruimte welke zich bevindt onder de gehele woning. Ruime sauna.

Parterre
Via de riante oprit voor het stallen van meerdere auto's bereikt men de entree.
Riante ontvangsthal met garderobe, gastentoilet en toegang tot inpandige, dubbele garage. De woonkamer beschikt over diverse raampartijen, veel daglichttoetreding, open haard en een fraaie parketvloer. Middels de schuifpui bereikt men terras en tuin. De fantastische vide geeft deze ruimte een ruimtelijk gevoel en is tevens de spil van de woning. Vanuit deze ruimte bereikt men de leefkeuken met eetkamer en de kantoorruimte c.q. slaapkamer met eigen badkamer.
Vanuit de leefkeuken heeft men toegang tot het terras en de tuin. Het overdekte terras is het verlengstuk van de woonkamer. Door haar beschutte ligging, kan men tot het einde van het seizoen genieten van het buitenleven.
De riante tuin is fraai aangelegd met vijverpartij, biedt optimale bezonning (zuid) en veel privacy.

Eerste verdieping
Overloop met vide welke toegang biedt tot een viertal riante slaapkamers, alsmede de riante badkamer.

Tweede verdieping
Via de 2e slaapkamer is de bergzolder middels mangat bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
Bijzonder ruime woning gelegen op een riant perceel.
Voorzien van eigen zonnecellen.
Dubbele garage
Met eigen zonnecellen---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}