{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit zeer ruime woon-/winkelpand in de kern van Maasbracht biedt vele mogelijkheden. Een winkel of kantoor is mogelijk op de begane grond. Maasbracht bezit over een zeer bruisend centrum en vele ondernemingen. De woning beschikt over een garage en heeft parkeerplaatsen voor de deur. Het pand is in keurige staat van onderhoud. De verbindingen met de A2 en de A73 en steden als Maastricht, Heerlen-Aken en Eindhoven zijn uitstekend.

INDELING

Kelder
Middels een luik in de winkelruimte zijn de twee kelders bereikbaar. Beide kelders beschikken over mechanische ventilatie.

Begane grond
De winkelruimte op de begane grond heeft een zeer mooi aanzicht en de etalage is overdekt. Bij entree treedt je meteen de ca. 118 m² grote winkel binnen. De winkelruimte beschikt over een systeemplafond en biedt zeer veel mogelijkheden. De inpandige garage beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Achter de winkelruimte bevindt zich een ca. 10 m² groot kantoor en een ca. 40 m² groot magazijn.


Eerste verdieping
Middels de wenteltrap in de winkelruimte is de woonruimte op de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot alle vertrekken op de eerste verdieping en beschikt over een grindvloer en een lichtkoepel. De leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keukenopstelling heeft een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De keuken geeft tevens toegang aan het dakterras. De woonkamer is ca. 33 m² groot en beschikt over inbouwpots, grote raampartijen en geeft toegang naar het dakterras. De leefkeuken en de woonkamer hebben eenzelfde laminaatvloer. Het dakterras is gelegen op het zuiden en is ca. 60 m² groot. Er is tevens een zonnescherm geplaatst.

De berging in de woning heeft een tegelvloer, witgoedaansluitingen en een kastenwand. Het toilet is geheel betegeld en beschikt over een toilet, fonteintje, inbouwspots en een mechanische ventilatie. De garderobekamer heeft een grindvloer en inbouwspots. De badkamer heeft een zeer luxe uitstraling. De wanden en vloer zijn geheel betegeld. Verder beschikt de badkamer over een zeer grote inloopdouche, bidet, grote wastafel, mechanische ventilatie en inbouwspots. De vier slaapkamer zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De grote slaapkamer beschikt tevens over een kastenwand.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Op deze verdieping is de cv-combiketel opgesteld.

KENMERKEN:
• Woon-/winkelpand met garage
• Royale bovenwoning
• Keurige staat van onderhoud
• Vier slaapkamers
• Royaal dakterras (60 m²) gelegen op het zuiden
• In kern Maasbracht gelegen
• parkeren voor de deur
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}