Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Guillaume Lambertlaan 32 Maasmechelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Welkom in de rustige Eisden-tuinwijk, gelegen in het hart van Maasmechelen. Hier bieden wij u een unieke kans om een authentieke mijnwerkerswoning nieuw leven in te blazen. Deze karaktervolle woning wacht op nieuwe eigenaars die niet bang zijn voor renovatiewerken. Ontdek de mogelijkheden van deze woning die ideaal is gelegen met winkels, scholen, het winkelcentrum en openbaar vervoer binnen handbereik.

Kenmerken:

Prachtige locatie: Genesteld in de schilderachtige Eisden-tuinwijk, biedt deze woning een rustige woonomgeving, perfect voor een aangenaam gezinsleven.

Royale ruimte: Met een indrukwekkend perceel van maar liefst 9are 83ca, heeft deze woning veel ruimte om te ontdekken en te benutten.

Leefruimte: Bij binnenkomst leidt de inkomhal u naar de leefruimte met een eet- en zithoek. De aangrenzende ruime keuken kijkt uit op de achtertuin en is bereikbaar via een sas, waar ook een gastentoilet te vinden is. De keuken geeft ook toegang tot de badkamer.

Sfeervolle tuin: Aan de achterzijde van het huis strekt zich een prachtige L-vormige tuin uit, ideaal om te genieten van de zon en de buitenlucht.

Mogelijkheden: De kelder, bereikbaar vanuit de leefruimte, biedt extra ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met toegang tot de zolderverdieping. Met wat creativiteit kan deze ruimte worden omgetoverd tot een 4de slaapkamer.

Technische details: De woning beschikt over aluminium ramen met enkele beglazing, wordt verwarmd met stookolie en biedt veel potentieel voor renovatie.

Samenvatting:

Deze charmante mijnwerkerswoning, gelegen op een prachtige locatie, is een unieke kans voor wie niet terugschrikt voor renovatiewerken. Met zijn prachtige ligging, een ruime tuin en veel potentieel , biedt deze woning alles voor een gezinsleven met karakter. Aarzel niet en ontdek zelf de mogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoon op 0484 35 70 67 of stuur een e-mail naar Carolien@jemar.be.

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023”
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt