{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In Opgrimbie, een deelgemeente van Maasmechelen, wordt deze riante villa te koop aangeboden. Het goede nieuws begint met de ligging. Achterliggend is er een ruim bosgebied. Er zijn goede verbindingen naar o.a. Zutendaal, Genk, Maastricht en naar het op- en afrittencomplex van de autosnelweg E314 in Maasmechelen. De woning werd door de huidige eigenaars in 1969 met goede materialen gebouwd.

Gelijkvloers is er de woonkamer aan de voorkant in L- vorm. Door de vele ramen heeft u een zicht op zowel de voor- de zij- en de achtertuin. De houthaard zorgt voor extra gezelligheid en er is een parketvloer. Aan de achterkant, met toegang naar het terras en de tuin, is er de volledige geïnstalleerde keuken waar er ook een grote tafel kan geplaatst worden. De nodige apparatuur ontbreekt hier niet. Naastliggend is er een sas met inbouwkasten, een extra af te sluiten berging en een toilet.

De indrukwekkende inkomhal is het centraal gedeelte van de woonst en biedt toegang tot alle ruimtes. Het rechtse gedeelte kan dienst doen als een bureel of als extra gelijkvloerse slaapkamer. Dit gedeelte bestaat uit 2 van elkaar gescheiden kamers met daartussen een gang met toilet en buitentoegang naar de zijkant. Voor de vrije beroepen zeker een must zodat klanten of patiënten langs een aparte ingang dit gedeelte kunnen bereiken.

Op het verdiep zijn er 5 slaapkamers. De kinderkamers hebben allen een eigen wastafel. De master bedroom heeft een rechtstreeks toegang naar de badkamer. Deze laatste heeft een dubbele wastafel, bidet, toilet en ligbad.

De zolder is bereikbaar via een uitschuifbare trap. Deze werd volledig geïsoleerd en biedt nog gigantisch veel bergruimte. Ook is de woonst volledig onderkelderd en er is een buitentrap naar deze kelder.

Zoals u al had kunnen zien gaat het hier over een riant perceel van 45a62ca waar deze villa op staat. De achterliggende loods hoort niet bij de woning.

De tuin is volledig aangelegd met het gebruik van heel wat blauwe steen. Het garagegebouw heeft 2 aparte poorten voor 2 auto's en aansluitend een werkhuis/hobbyruimte of misschien wel een mancave? Achteraan in de tuin is er een vijver. Aan de straatkant is er een smeedijzeren hek.

Er is centrale verwarming op stookolie. De houten ramen zijn voorzien van dubbel glas met houten blinden (deze zijn functionerend).

Graag laten we u kennismaken met de geneugden van deze villa. Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 0484/35.67.65 of via mail naar Fabian@jemar.be.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}