{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In een groene en residentiële omgeving mogen we u deze moderne woning met prachtige tuin aanbieden.

Deze woning werd gebouwd in 2013 en afgewerkt met kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Bij het binnenkomen van de woning wordt al meteen duidelijk dat deze met oog voor detail werd afgewerkt. Zo werden de deuren volledig ingewerkt in de muren, spots in de plafonds en inbouwkasten doorheen de hele woning.

De leefruimte is centraal gelegen en bovendien is er een apart bureel aanwezig waardoor u eventueel wonen en werken kan combineren. Dankzij de vloerverwarming in combinatie met een parket tegel ervaart u het gevoel van gezelligheid, een pluspunt is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is.

Aansluitend aan de leefruimte is er de keuken. Deze is voorzien van een kookeiland met eettafel, een inductie kookplaat, een spoelbak met extra uitgietbak en veel lades. Achter het eiland bevindt zich een volledige kastenwand. Ook een combi-oven, stoom-oven, XL ingebouwde frigo en een vaatwasser kunt u hier terugvinden.
Verrassend is de keukenkast waarvan u de deuren bij het openen in de kast kan schuiven waardoor er een extra werkruimte gecreëerd wordt voor uw koffie-apparaat en toebehoren.
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt een prachtig zicht op de tuin dankzij de grote raampartijen die hier aanwezig zijn. Bovendien heeft u van hieruit toegang tot het terras. Hier is het aangenaam vertoeven in de zon dankzij de oriëntatie naar het zuiden. Ook een onverwachtse regenbui zal uw plannen niet verstoren aangezien het terras volledig overdekt is.

De verdieping bereiken we via de houten Z-trap waarbij er aan de onderzijde geen enkele ruimte verloren gaat dankzij de inbouwkasten. Net zoals de kastenwand op de overloop. Hierachter vindt u de wasruimte alsook de centrale verwarming en het ventilatiesysteem.
Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig waarvan 1 voorzien is van een mooie dressing en een aparte badkamer. Deze badkamer is afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een ruime inloopdouche, een bad en een meubel met dubbele wastafel waarboven een riante spiegel hangt.
De 2de badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een wastafel.

Het zal u niet verbazen dat deze woning echt nog veel meer in petto heeft. Zo zorgt het verwarmde zwembad in de tuin ervoor dat u zich op zomerse dagen op vakantie waant in uw eigen woning. De warmtepomp en het filtersysteem bevinden zich in het tuinhuis. Het zwembad kan d.m.v. glazen schuifpanelen overdekt worden. Dit is niet alleen veilig, maar bovendien zorgt dit er ook voor dat het water zuiver en warm blijft, en kan u er zelfs bij slecht weer gebruik van maken.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, heeft deze woning nog veel meer te bieden. We zetten het even voor u op een rijtje:

- Het is een stalen framebouw
- voorzien van 25 zonnepanelen
- Aluminium ramen met dubbele beglazing + vliegenramen + zonnescreens de achterzijde van de woning + windschermen aan de zijkanten van de woning
- verluchtingssysteem type C+ (Renson)
- grondwaterpomp aanwezig
- kruipkelder
- alarm
- elektriciteit volledig conform
- Uitstekend EPC van 117.52 Kwh/m²
- domotica-systeem
- dubbele thermostaat
- vloerverwarming gelijkvloers
- afgewerkt met inbouwspots
- gastentoilet aan de inkomhal

U stelt zich de vraag hoe dit er allemaal in werkelijkheid uit kan zien? Graag gaan wij met u ter plaatse kijken. U kan hiervoor een afspraak maken op het nummer 089/77.23.20 of via mail naar Carolien@jemar.be.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}