{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Unieke aanbieding in de hogere prijsklasse... En terecht!!! Deze villa werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en heeft een eigentijdse architectuur.

Onze videorondleiding geeft u een goed beeld wat u allemaal mag en kan verwachten. Woorden schieten hiervoor te kort maar we doen een poging...

We beginnen de rondleiding in de imposante inkomhal met als eyecatcher de open draaitrap afgewerkt met een smeedijzeren borstwering. Aan de rechterkant is er het leefgedeelte bestaande uit de eetkamer en 2 van elkaar gescheiden zitkamers. Op dit moment zijn deze beiden in gebruik als tv-kamer. Opvallend element is het daglicht dat via het plafond in de achterste zitkamer binnenkomt. Dit via een lichtdoorlatend element in de dakconstructie. Centraal is er de volledig geïnstalleerde keuken. Aansluitend is er een ruime berging met hier plaats voor de wasmachine en droogkast maar ook met een tweede keukentje.
Zowel vanuit de leefruimtes als vanuit de keuken zijn het overdekt terras en de tuin bereikbaar. Dit is niet zomaar een overdekking maar een constructie met isolerende glaspanelen en verlichting ingewerkt in de draagconstructie. De buitenhaard geeft extra gezelligheid. Ook zijn er zonneweringen aan de achterkant.

U kan ook enkel gelijkvloers wonen. Er is een grote slaapkamer met aansluitend de badkamer met jet-stream ligbad, douche, toilet, bidet en badkamermeubel met dubbele lavabo.

Ook is er nog een bureel aan de voorkant en een gastentoilet met wastafel en meubel.

Op het verdiep zijn er twee riante slaapkamers, een berging (die nu als sportruimte gebruikt wordt) en een badkamer met badkamermeubel met dubbele wastafel, douche, bidet en toilet. In iedere ruimte is er een toegang om aan de zolderruimte te geraken.

De woonst is volledig onderkelderd. Met zo'n oppervlakte wil dit zeggen dat er hier wel heel veel kan. Deze is dan ook grotendeels ingericht en wordt gebruikt als "feestruimte". Een bar met frigo's en tapkraan ontbreken daarbij niet. Voor de wijnliefhebbers is er een grote wijnkelder. Het overige gedeelte is voornamelijk bergruimte. Om dit alles van het gelijkvloers naar de kelder te krijgen is er een goederenlift. Deze vertrekt in de garage. De cv-installatie met luchtverwarming en op aardgas staat in de kelder geïnstalleerd.

Voor de wagens is er plaats in de dubbele inpandige garage.

Rondom is er een aangelegde tuin met vijver, terrassen en graspartij. Het perceel is volledig omheind met aan de straatkant een smeedijzeren hekwerk. De tuin is zuidelijk georiënteerd.

Een parel in z'n klasse!

Graag gaan we met u ter plaatse kijken. U kan hiervoor een afspraak maken op het nummer 089/77.23.20 of via Carolien@jemar.be.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}