{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Keerderstraat 85 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Onder bod

Omschrijving

Deze grote woning aan de Keerderstraat 85 is perfect voor uw gezin! Het is gelegen in een rustige en geliefde buurt tegen de grens met het heuvelland. U woont in Maastricht maar wandelt binnen een paar minuten over de Zuid-Limburgse Heuvelrug met heerlijke wandelroutes. In de directe nabijheid vindt u golfbaan "Het Rijk van Margraten" en sportaccommodaties.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Maastricht is op fietsafstand. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving ligt op slechts 4 minuten rijden. Busverbinding is in de nabijheid.

Het huis beschikt over ruime kamers, met veel lichtinval, zonnepanelen op het dak en een grote tuin op het zuiden. Uniek is dat u vanuit de tuin toegang heeft tot een gezamenlijk park dat onderhouden word door de vereniging van huiseigenaren genaamd Woongemeenschap "In de Bongerd'. Ideaal voor kinderen om te spelen en de mogelijkheid bestaat om in overleg met Woongemeenschap "In de Bongerd", dit gedeelte mee aan te kopen en in mandelig eigendom te verkrijgen, waardoor u gebruik kunt maken van de jeu-de-boulesbaan, volkstuintjes en de tennisbanen die achter het gezamenlijk park liggen. De aankoopprijs wordt vastgesteld in overleg met de Woongemeenschap “In de Bongerd’.

Achter het gemeenschappelijk park ligt ook de bijbehorende garage van 3x6 meter.
De voortuin heeft naast een groene inrichting plaats om 2 auto’s te parkeren op eigen terrein.

INDELING
Souterrain:
Het souterrain beschikt over 5 ruimtes. Een grote (hobby) ruimte met raam van circa 27 m2 met uitgang naar de achtertuin en 3 kleinere ruimtes, van respectievelijk 6m2, 6m2 en van 12m2 met raam, waar men diverse bestemmingen kan realiseren, zoals kinderspeelkamer, kantoorruimte, hobbyruimte, opslagkamer of wijnkelder. In de vijfde ruimte ca 6m2 bevindt zich de witgoedaansluiting en opstelling voor heteluchtverwarming (Brink, bj. 2010 circa). In deze witgoed ruimte zit ook een extra gasaansluiting.

Begane grond:
Voorportaal met meterkast, ruime garderobekast, toilet met fontein en toegang tot de hal met trappenhuis.
Vanuit de hal betreedt u de ruime L-vormige woonkamer met openhaard en openslaande deuren naar de tuin gericht op het zuiden. De woonkamer heeft een hoogte van 3 meter.
Aan de andere kant van de hal ligt de eetkamer aansluitend aan de open keuken met 4 pits-gasfornuis, koelkast en vaatwasser.
Vanuit de eetkamer heeft u zicht op de mooie bloementuin en toegang tot het ruime terras via schuifdeuren.

De riante tuin heeft een groot, deels overdekt, terras en beschikt de gehele dag over zon. In de tuin bevindt zich buiten een stenen berging die is voorzien van elektra. De tuin heeft naast de achteringang ook een zij-ingang.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers, badkamer ligbad, toilet en toegang naar bergzolder.
Slaapkamer I: Deze ruime slaapkamer (5.10 x3.60) aan de voorkant van het huis voelt extra ruim door de hoogte (tot aan punt in het dak ca 5 meter). De kamer beschikt over een wastafel en vanuit deze kamer kunt u de douche van de badkamer betreden.
Slaapkamer II: Deze royale slaapkamer (6.25x 3.05) beschikt over 2 Velux ramen.
Slaapkamer III: Deze slaapkamer (3.60 x 3.25) ligt op het zuiden en beschikt over openslaande deuren met een Frans balkon en een grote muurkast.
Slaapkamer IV: Deze slaapkamer (3.60x3.30) beschikt ook over openslaande deuren met een Frans balkon, een grote muurkast en heeft een separate wastafel.
De badkamer heeft een ligbad, wastafel, kasten en douche. Ook bevindt zich op deze etage een separaat toilet.

2e verdieping:
Boven slaapkamer III en IV en de overloop bevindt zich een royale bergzolder.

Bijzonderheden:
- 9 zonnepanelen van het merk Solax Power;
- Hete lucht verwarming van het merk Brink;
- Brink climate systeem (bouwjaar 2010 eigendom)
- Woning volledig voorzien van hardhouten kozijnen;
- De woning beschikt op de begane grond, en eerste verdieping over dubbele beglazing.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}