{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Burgemeester Cortenstraat 151 Maastricht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR BEN MORDANG MAKELAARDIJ.

In de woonwijk Scharn ligt deze verrassend ruime vrijstaande karakteristieke woning met royale leefruimte. Deze woning biedt een L-vormige woonkamer, een separate zit- en eetkamer, dichte keuken, diepe oprit, garage, kelder, vier slaapkamers en een royale achtertuin gelegen op het westen. Een object met vele mogelijkheden.

Indeling begane grond:
Via de oprit komt u bij de entree met toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de toiletruimte, de meterkast, de garderobe, de trapopgang en de toegangsdeur naar het souterrain. In het souterrain bevindt zich de aansluiting
van de wasautomaat. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de separate eetkamer.

De L-vormige woonkamer met schouw en parketvloer is ruim en heeft een mooie lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het overdekt terras en de tuin. Deze ruime overkapping biedt ook bij minder goed weer de mogelijkheid tot buitenvertier.

Vanuit de woonkamer bereikt u de separaat gelegen eetkamer met muurkast. Een lichte kamer door de grote raampartij. Aansluitend heeft u via de tussenhal toegang tot de keuken, de berging en de separaat gelegen zitkamer.
In de tussenhal bevindt zich eveneens een aparte toegangsdeur naar de oprit met garage en de tuin.

De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van een vaatwasser, oven, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, koelkast en diepvries.

De zitkamer is een ruime en lichte kamer door de grote raampartijen en vanaf hier heb je mooi zicht op de achtertuin. Verder heeft u vanuit deze kamer toegang tot de tuin middels een tuindeur.

1e Verdieping:
Via de vaste trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping, waar er mooi licht binnenkomt door de aanwezigheid van het raam in het trapgat. U treft hier vier slaapkamers en de badkamer aan. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 1 is voorzien van een tweetal muurkasten en een wastafel. Slaapkamer 2 beschikt eveneens over een muurkast en slaapkamer 3 is voorzien van een in meubel geïntegreerde wastafel en een muurkast. Bovendien heeft u vanuit deze slaapkamer toegang tot het balkon.

De badkamer is voorzien van een wastafel met planchet en spiegel, een douche en een toilet.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Ligging:
Gunstige ligging met betrekking tot het MUMC+, Universiteit en de uitvalswegen A2 Luik – Maastricht – Eindhoven en A79 Maastricht – Heerlen – Aken. Diverse voorzieningen zoals gezondheidszorg, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten en winkels (winkelcentrum De Leim) liggen in de nabije omgeving. De binnenstad is goed te bereiken per bus, auto en fiets.

Tuin:
Ruime onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy, voorzien van een gazon, vaste beplanting en een houten tuinhuis. Vanuit de tuin heeft u toegang tot zowel de zitkamer als de woonkamer.

Garage & oprit:
De garage is voorzien van een betonvloer, elektra en een elektrische sectionaalpoort. De diepe oprit (met afsluitbaar hekwerk) biedt parkeergelegenheid voor 2 à 3 auto’s.

Bijzonderheden:
- Te moderniseren.
- Ruim perceel van ca. 395m².
- De elektrische installatie bestaat uit 6 groepen, aardlekschakelaar.
- Nefit cv-installatie (eigendom).
- Warmwatervoorziening door middel van geiser t.b.v. de keuken.
- De geiser in de woning is gehuurd en het huurcontract gaat over op de koper.
- Geen warmwatervoorziening t.b.v. de badkamer aanwezig.
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing (voorzien van inzethorren).
- Voorzien van rolluiken (grotendeels elektrisch bedienbaar).
- Definitief energielabel G geldig tot 25-06-2030.
- Parkeervoorziening op eigen terrein.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.

Gelet op de omstandigheid dat de huidige verkopers de woning nooit hebben bewoond wordt er bij de verkoop een niet-bewoners en ouderdomsclausule opgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}