Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Brusselseweg 520 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PROHOUSING EXCLUSIVE REAL ESTATE. Villa 'Bon Abri' omgeven door een adembenemende parktuin in Versailles stijl, met vijvers, fonteinen, eeuwenoude bomen, oranjerieën, diverse wandelpaden en vijf buitenterrassen.

Villa 'Bon Abri' omgeven door een adembenemende parktuin in Versailles stijl, met vijvers, fonteinen, eeuwenoude bomen, oranjerieën, diverse wandelpaden en vijf buitenterrassen.

Indeling:

Beneden verdieping:
Middels een imposante antieke trap vanuit de woonkamer is de salonkamer met open haard van 6 meter hoogte te betreden. Aansluitend is de bibliotheekruimte gesitueerd die eveneens als kantoorruimte kan fungeren. Aansluitend zijn diverse hobbyruimtes met muurkasten, wijnkelder, bijkeuken en waskamer gelegen.

Begane grond:
Grote inkomhal met toiletpartij geeft toegang tot de Living met openslaande deuren uitkomend op een groot terras en zicht op de schitterende fontein, vijvers en oranjerieën aan de voorzijde van het park.
Via een overloop met zicht op de indrukwekkende open haard, beneden verdieping en toegang tot een balkonterras komt u in een woonkamer en eventueel eetkamer. Beide vertrekken zijn voorzien van vloerverwarming. Deze twee ruimtes geven door middel van drie openslaande deuren toegang tot het grote terras aan de achterzijde.

Vanuit de woonkamers komt u in een grote multifunctionele ruimte van 92 vierkante meter voorzien van een toilet ruimte. Deze ruimte is eveneens voorzien van vloerverwarming en een voorziening om een open haard aan te sluiten. Middels openslaande deuren aan de voor- en achterzijde is het park te betreden.

Eerste verdieping:
Masterbedroom met een open haard, muurkasten, zicht op het park en badkamer-en-suite. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Tevens is er een imposante dressingroom met royale opbergruimte. De tweede slaapkamer met een eigen badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. De derde slaapkamer is voorzien van een wastafelmeubel. De tweede en derde slaapkamer hebben toegang tot het grote zonneterras.

Tweede verdieping:
Vierde slaapkamer met trap naar de vide. De vijfde slaapkamer is voorzien van dressingkasten en badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Extra informatie:
In de tuin zijn twee oprijlanen links en rechts van elk 100m naar de villa en voorzien van aan de straatzijde een elektrische poort. Diverse parkeermogelijkheden voor minimaal 15 auto's. In de achtertuin ligt een tuinhuis voor het tuingereedschap. De gehele tuin is voorzien van een water sproei systeem. De verlichting in de tuin is met automatische bediening in en uit te schakelen.

Aanvullende informatie:
Villa 'Bon Abri' ligt op 2 km van het historisch stadscentrum van Maastricht. De woning is centraal gelegen met op enkele kilometers afstand van verbindingswegen richting, België en Duitsland.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt