Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rijksweg 84 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

WEGENS DE VELE AANVRAGEN HEBBEN WIJ GEEN MOGELIJKHEID MEER OM EEN NIEUWE BEZICHTIGING AAN TE VRAGEN. LAAT UW GEGEVENS ACHTER ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PRO HOUSING EXCLUSIVE REAL ESTATE. Vrijstaand landhuis met uniek blijvend uitzicht gelegen op een riant perceel voorzien van een woon- en eetkamer, vernieuwde luxe keuken, 5 slaapkamers en een moderne badkamer.


Indeling
Souterrain:
Kelder (13m²)

Begane grond:
Entree/hal met toilet voorzien van een hangcloset en fonteintje. De ruime woon- en eetkamer genieten van een houthaard en fantastisch blijvend uitzicht over de paardenweides van 'Ruitersportcentrum 'T Vroendael'. De luxe vernieuwde keuken is voorzien van een leistenen vloer, inrichting en apparatuur: 4 pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, oven, vaatwasser, koelkast met vriezer en een spoelbak met kokend waterkraan. Aansluitend de ruime berging gesitueerd alwaar de witgoedaansluiting en cv-installatie is gesitueerd.

De tuin is Zuid georiënteerd, voorzien van een ruim terras met overkapping.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (24m²) met toegang naar het balkon met eveneens fantastisch uitzicht over het landschap. Slaapkamer 2 (13m²) en slaapkamer  3 (7m²). Vanuit de tussenkamer is de zolderverdieping te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een een ligbad met tv, inloopdouche, vaste wasmeubel en hangcloset.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met bergingen. Slaapkamer 4 (16m²) en slaapkamer 5 (14m²) thans ingericht als kantoorkamer. Beide kamers genieten van een Veluxraam aan de achterzijde met eveneens fantastisch uitzicht. 

Extra informatie:
- Cv-installatie: Remeha Calenta (2013) gehuurd voor € 48,71 per maand
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Uniek beschermd vrij uitzicht 

Aanvullende informatie:
Het landhuis is gelegen op een riant perceel van 670 m2 aan de rand van Maastricht tussen bedrijvigheid en natuur en zeer goed gesitueerd ten opzichte van winkelvoorzieningen, Maastricht UMC en uitvalswegen richting A2. De basisschool, apotheek, gezondheidscentrum en supermarkt zijn in de directe nabijheid gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt