Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Cajersborg 27 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Tussengelegen woning op een rustige en kindvriendelijke locatie in de wijk De Heeg. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, voortuin, zonnige achtertuin op het zuiden met terrasoverkapping en een deur naar de oprit met berging en carport.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met open keuken en trapkast. Vanuit de woonkamer is de onderhoudsarme achtertuin te bereiken gelegen op het zonnige zuiden met een terrasoverkapping en een deur naar de oprit met berging en carport.
De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een inrichting in hoekopstelling met de volgende apparatuur: 4-pits kookplaat (keramisch) met afzuigkap, oven, koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (13m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (15m²) en slaapkamer 3 (10m²) zijn beide aan de achterzijde van de woning gelegen. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche en een vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderberging. Hier is de c.v. installatie geplaatst en is de aansluiting voor de wasmachine.
Mogelijkheid tot het creëren van een 4de slaapkamer.

Extra info:
- De begane grond is voorzien van een tegelvoer. De eerste verdieping m.u.v. de badkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer.
- HR combiketel Vaillant (bj. 2017) is gehuurd bij Volta (€ 30,11 per maand).
- De woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Mogelijkheid tot creëren 4de slaapkamer.

Algemene info:
Woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met een grote speelweide om de hoek. De Heeg is gunstig gelegen t.o.v. het MUMC, universiteit en uitvalswegen. Alle dagelijkse voorzieningen waaronder scholen, een compleet winkelcentrum, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn op loop-/fietsafstand.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: