Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Lage Kanaaldijk 50 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

UPDATE 14-7-2021 om 9.00 uur! : Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor deze woning is het op dit moment helaas niet mogelijk meer om een bezichtiging in te plannen. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen.

UPDATE 7/14/2021 at 9.00 hrs! : Due to the extremely many requests and great enthusiasm for this property, it is unfortunately no longer possible to schedule a viewing at this time. Send your details by e-mail and we will put you on the reserve list.


Aan de rand van Sint Pieter, tussen de jachthaven en de Sint Pieterberg, staat deze karakteristieke hoekwoning die op een smaakvolle wijze is verbouwd tot een woning met een eigen karakter. Je ziet diverse originele elementen waaronder de hoge plafonds, glas-in-loodramen, mergelmuur en de en-suite deuren die vakkundig zijn gerestaureerd. Boven zijn drie mooie slaapkamers en de luxe badkamer, voorzien van een groot bad. Achter de woning zijn een terras en een tuin, beiden op het zonnige westen gesitueerd. De recent gebouwde berging is een mooie ruimte, die nu wordt gebruikt als hobbyruimte.

De Lage Kanaaldijk is een rustige parallelweg van de Maasboulevard die aansluit op het Belgische Klein-Ternaaien. Je kunt lopend naar de jachthaven, de ENCI-groeve, Sint-Pietersberg en de vele voorzieningen in Sint Pieter/Villapark. Iets verder in de straat stopt de bus naar het station en het is nog geen 2,5 kilometer fietsen naar het Vrijthof.

Indeling:

Begane grond:
Via het trappetje loop je over het pad in de voortuin naar de grijze voordeur van deze sfeervolle hoekwoning. Boven de voordeur en de ramen zie je mooie glas-in-loodramen en het metselwerk in twee kleuren heeft prachtige detailleringen. In de hal zorgen de witte trap, groene lambrisering, het hoge plafond en de paneeldeur met bijpassend deurkozijn voor de juiste sfeer. Dit is een woning die met behoud van karakter is verbouwd.

Dankzij de uitbouw aan de achterzijde heeft deze woning een mooie verdeling tussen de zitkamer, keuken en de eetkamer. Door het glas-in-loodraam in de woonkamer kijk je naar de mooie bomen langs de Lage Kanaaldijk en je oog valt op de schouw, voorzien van een houtkachel (niet aangesloten). De originele vloer, wanden met leemstuc, het stucplafond en de en-suite deuren met glas-in-lood vormen een stijlvol geheel.

Het hart van deze woning is de moderne keuken met antracietkleurige tegels op de vloer, mooi lichtinval vanaf de westzijde en een luik die toegang geeft tot de kelder. Dankzij de doordachte indeling met twee losse keukenblokken (2013) oogt de keuken ruimtelijk. In de kasten en brede lades is veel bergruimte en het kookgedeelte bestaat uit een 5-pitsgaskookplaat met wokbrander en een brede afzuigkap.

Een paar treden hoger is de lichte, gezellige eetkamer met een karakteristieke houten vloer, ramen met roedeverdeling en een deur naar het terras. Er is genoeg ruimte voor een eettafel, dressoir en een losse koelkast.

Kelder:
Onder het luik in de keuken is de trap naar de kelder, gesitueerd onder de keuken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, hoofdslaapkamer, de luxe badkamer en de toiletruimte. De ruimte is efficiënt benut, zo zie je een vaste trap naar de tweede verdieping en is op de overloop een vaste garderobekast gemaakt.

Aan de achterzijde is de badkamer waar het grote, ovale bad met wandkraan de blikvanger is. De wanden zijn merendeels gestuct, net als het hoge plafond. In de nis zie je een modern wastafelmeubel met een designkraan en een grote, ronde spiegel. De originele ramen met bijpassend hang- en sluitwerk zorgen voor mooi lichtinval en privacy. Naast de badkamer is de toiletruimte met een aansluiting voor een fonteintje en een mergelmuur.

De slaapkamer op deze verdieping heeft twee grote, openslaande ramen en twee boogvormige glas-in-loodramen. Je kijkt naar de hoge bomen aan beide kanten van de straat en de houten vloer zorgt, net als op de overloop, voor karakter. Onder de vloer is geluidsisolatie aangebracht.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn een overloop en twee ruime slaapkamers. De kamer aan de voorzijde heeft twee grote dakramen en een raam in de zijgevel. Dankzij de brede dakkapel aan de achterzijde is de ruimte op de tweede verdieping flink vergroot. Een van de kamers is in gebruik als kleed- en wasruimte en onder de dakkapel zijn louvredeuren naar de bergruimte in de schuinte van het dak. Ook op deze verdieping zie je een houten vloer, gestucte wanden en gestucte plafonds.

Exterieur:
Vanaf de straat zie je de voortuin met een beukenhaag, een gemetselde trap en een pad met klinkers die leidt naar de voordeur. Rechts van de woning is een pad (eigendom van nr. 50) die ook mag worden gebruikt door de buren.

Vanuit de eetkamer heb je toegang tot het terras, gesitueerd op het westen. Aansluitend zijn het gedeelde pad en de privétuin, die bestaat uit drie niveaus. Veel werk is al verricht in de tuin en de daadwerkelijk invulling met planten dient door de nieuwe eigenaar uitgevoerd te worden. De ruime, geïsoleerde berging is ingericht als hobbyruimte en voorzien van elektra/krachtstroom.

Bijzonderheden:
- Het dak van de woning, inclusief isolatie en dakkapel, is vernieuwd;
- De woning, inclusief kruipruimte en kelder, is geheel gerenoveerd met behoud van karakter;
- Er is een recht van overpad aan de achterzijde ten laste van nr. 50 en ten gunste van nr. 49, 51 en 52;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (2015);
- Houten kozijnen en ramen, deels met isolatieglas.

Meer info:
Bel of mail naar topmakelaars.com.

TOPMAKELAARS Jeroen Olislagers
Sibemaweg 44
6224 DC Maastricht
topmakelaars.com

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt