Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Niels Bohrstraat 47 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Hoekwoning gelegen in de geliefde wijk 'Heer' voorzien van een inpandige garage, woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, terras, balkon en is volledig onderkelderd.

Indeling
Souterrain:
Royale kelder (42 m²), te bereiken vanuit de garage en is verdeeld over meerdere ruimtes. 

Begane grond:
Vanuit de voortuin kom je bij de entree van deze woning met de meterkast en de garderobe. Hal met toegang naar het toilet met fonteintje, trapkast, berging met c.v. installatie, slaapkamer 1 (10m²) en de inpandige garage met berging.  Slaapkamer 1 is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van openslaande deuren naar het zonnige terras. In de garage met berging is de aansluiting voor de wasmachine en de toegang naar de kelder middels een luik. 

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar de leefruimte. De royale woonkamer (30m²) met open keuken,  beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen, is voorzien van een tegelvoer, een openhaard en biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. De open keuken in hoekopstelling beschikt over de volgende (inbouw)apparatuur: 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een koelkast. 

Tweede verdieping:
Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 2 (15m²), over de gehele breedte van de woning, is gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer 3 (10m²) en slaapkamer 4 (8m²) zijn gelegen aan de voorzijde met vrij uitzicht op groenvoorzieningen. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, een vaste wastafel en 2de toilet.

Extra informatie:
- Aan de achterzijde van de woning is de oprit en toegang tot de garage middels openslaande deuren.
- Op de eerste verdieping beschikt de woning over een zonnescherm aan de voorzijde (elektrisch).
- De kelder is zeer geschikt voor het realiseren van een hobbyruimte.
- De woning is netjes onderhouden maar modernisering is wenselijk.
- Begane grond is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Eerste en tweede verdieping voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR++).
- De woning is deels voorzien van rolluiken (elektrisch).
- HR combiketel Remeha (bj. 2017) is gehuurd bij Volta (€ 32,79 per maand).

Algemene informatie:
De woning is centraal gelegen in de wijk 'Heer', Scholen, winkelcentra, openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid gelegen. Ook zijn uitvalswegen richting A2 en A79 goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt