Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ambyerstraat Noord 180 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

In de wijk Amby in Maastricht staat deze karakteristieke vrijstaande woning uit 1725 te koop! Deze levensloopbestendige gezinswoning met vele mogelijkheden is absoluut een bezichtiging waard. Heb je interesse? Lees gauw verder.

Deze woning is centraal gelegen aan de doorgaande weg in de wijk Amby, ten Oosten van Maastricht, ongeveer 3 km tot het centrum. De wijk beschikt over verschillende faciliteiten zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten, natuurgebieden en verschillende openbare vervoersmogelijkheden.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de voordeur. Bij binnenkomst kom je uit in de ruime en lichte hal. Hier bevindt zich het toilet, de garderobe, trappenkast, de vaste trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de gesloten keuken welke in een rechte opstelling is voorzien van inbouwapparatuur. Aan het einde van de keuken heb je toegang tot de bijkeuken/berging. Daarnaast geeft de keuken ook toegang tot de eetkamer en de zitkamer. De knusse en lichte zitkamer beschikt over een pellet kachel en veel daglicht middels de diverse raampartijen. Vanuit de eetkamer is ook toegang tot de eerste verdieping. Verder bevindt zich op de begane grond de eerste slaapkamer met uitzicht op de tuin en een luxe en mooi afgewerkte badkamer voorzien van een tweede toilet, een ruime inloop-/regendouche en een wastafel.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapvertrekken, een werk-/hobbykamer, welke naar ieders wens ingericht kan worden en de toegang tot de bergzolder met meer dan voldoende opbergruimte.

Naast de woning is een lange oprit aanwezig. Aan het einde van de oprit is een carport met een vrije achterom naar de op het oosten gelegen achtertuin. De lange tuin is voorzien van meerdere overdekte terrasmogelijkheden, beplanting, een vijver (voormalig zwembad!), een tuinhuis en heerlijk prieeltje biedt meer dan voldoende privacy.

Wil jij dit karakteristieke pand met eigen ogen bewonderen? Neem snel contact met ons op met ons kantoor om deze woning te gaan bezichtigen. Onze makelaar staat voor je klaar!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – toilet met fonteintje – trappenhal – trappenkast - zitkamer – gesloten keuken – eetkamer - bijkeuken met witgoedaansluitingen – luxe design badkamer – eerste slaapkamer.

Eerste verdieping:
Overloop - 3 ruime slaapvertrekken – een werk- of hobbykamer met toegang tot de bergzolder.

Tweede verdieping:
Bergzolder met meer dan voldoende opbergruimte.

Tuin:
Voortuin –oprit op eigen terrein met erfdienstbaarheid van buren – vrije achterom – carport – achtertuin met meerdere overdekte terrassen – beplanting – vijver (eventueel zwembad) – tuinhuis en extra schuur.

Bijzonderheden:
- De woning ligt op twee percelen van totaal ca. 755m²;
- Door de vele ramen is er een optimaal lichtinval;
- Verschillende ruimtes beschikken over kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas;
- Op het dak van de woning zijn 24 zonnepanelen geplaatst, waardoor aantrekkelijk lage stookkosten;
- De HR Cv-installatie is huur ad. € 30,50 p/m;
- De woning beschikt over grotendeels voorzien van muur- en dakisolatie;
- Definitief energielabel C, registratienummer 948614249, geldig tot 05-01-2032;
- Hou je van karakteristiek woning nabij de grote stad? Dan is deze woning absoluut een bezichtiging waard;
- De genoemde maatvoeringen zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden;
- Bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- Termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen één week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt