Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Lage Kanaaldijk 24 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

In de wijk Sint Pieter ligt dit fraai afgewerkte herenhuis met mooie leefruimte, luxe keuken, 2 luxe badkamers, 4 slaapkamers en een tuin.

De oorspronkelijke rond 1920 gebouwde woning is in 2021 ingrijpend verbouwd, geheel gemoderniseerd en gerenoveerd en voorzien van alledaagse luxe en comfort. Hierbij is het oorspronkelijke karakter zoveel mogelijk bewaard gebleven.

LIGGING
De woning is gelegen langs een ventweg in het stadsdeel Sint Pieter. Goede voorzieningen in de directe omgeving. Diverse winkelvoorzieningen, gezondheidszorg (fysiotherapeut, medisch centrum, apotheek) en sport/recreatie treft u op korte afstand. Op loopafstand van de Sint Pietersberg, Jekerdal, stadspark en het oude stadscentrum. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en de Belgische grens.

INDELING

SOUTERRAIN
De woning beschikt over een provisieruimte (geen stahoogte).

BEGANE GROND
De entree is voorzien van een originele Castelo vloer en een geheel vernieuwde meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de kelder, de woonkamer en de keuken. De leefruimte bestaat uit een ruime kamer en suite met hoge plafonds en een houten planken vloer met aan de achterzijde toegang tot de omsloten stadstuin.

De woonbeleving op de begane grond wordt compleet gemaakt door de ruime luxe parallel keuken welke is voorzien van een composiet werkblad, inductiekookplaat met inbouw afzuigkap, 2 combiovens, grote koel-/vriescombinatie, Quooker (Siemens), vaatwasser (Bosch).

Via de keuken bereikt u de tussen hal met toegang tot de moderne toiletruimte. Vanuit deze hal heeft u eveneens toegang tot de besloten tuin.

1e VERDIEPING
Middels de authentieke bordestrap bereikt u de ruime overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en de ruime luxe badkamer. De badkamer met visgraat keramische tegel is voorzien van een vrijstaand ligbad, dubbel wastafelmeubel met spiegel, design radiator, inloopdouche met regendouche en een separate ruime toiletruimte waar zich tevens de witgoedaansluiting bevindt. De badkamer en de toiletruimte beschikt over een strak afgewerkt plafond met inbouwspots en elektrische afzuiging. De slaapkamers zijn ruim en de hoogte van de plafonds bedraagt 2.95m.

2e VERDIEPING
Vanaf de overloop op de eerste verdieping is via de vaste trap de tweede verdieping bereikbaar met aansluitend nog eens twee slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een wastafel-meubel en een ruime inloopdouche. De vierde slaapkamer met een laminaatvloer beschikt over een ruime entresol met een mooi houten spant (3e verdieping) en een Velux dakraam (elektrisch).

3e VERDIEPING: vaste trap.
In de entresol met sfeervol houten spant bevindt zich de opstelplaats van de cv-ketel.

TUIN
Onderhoudsvriendelijke stadstuin.

BIJZONDERHEDEN
- Volledig gerenoveerd in 2021!
- Meterkast vernieuwd.
- Vloeren begane grond opgeschuurd en geolied.
- Leidingwerk vernieuwd.
- Originele houten paneeldeuren.
- Originele Castelo vloer.
- Alle slaapkamers voorzien van utp/data aansluiting.
- Openbaar parkeren is mogelijk via parkeervergunning en betaald parkeren.
- Volledig voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ beglazing (2021).
- Dakisolatie.
- Remeha cv ketel, bouwjaar 2021 (eigendom).
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.

Gelet op de omstandigheid dat de huidige eigenaren de woning nooit hebben bewoond wordt er bij de verkoop een niet bewonersclausule opgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt