Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Witmakersstraat 23 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Fantastische monumentale stadsvilla in het historische centrum Maastricht!

Dit Rijksmonument met beschermd stadsgezicht in het Jekerkwartier combineert charme, historie, luxe en stijl van het allerhoogste niveau. Verdeeld over maar liefst vijf verdiepingen en de kelder worden al uw woonwensen werkelijkheid… en wellicht overtroffen. Blikvanger is de glazen lift die de kelder met de begane grond en nagenoeg alle bovengelegen verdiepingen met elkaar verbindt. Op de bovenste twee verdiepingen zijn de masterbedroom, dressing en een van de twee prachtige badkamers. Verder biedt dit unieke object een tweede badkamer, meerdere slaapkamers, een sauna, sfeervolle woonkamer, luxe woonkeuken en een gewelfde mergelkelder die is ingericht als exclusieve tastingroom.

Het Jekerkwartier is een uniek stadsdeel boordevol historie, gesitueerd in de monumentale binnenstad. U kunt lopend naar het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein, het theater, een van de vele sfeervolle restaurants en het fameuze winkelgebied. Het Jekerkwartier is de plek van diverse kunstgalerieën, uitstekende restaurants en diverse faculteiten van Maastricht University. De uitvalswegen naar de A2 en A79 richting Eindhoven, Luik, Parkstad en Aken zijn zeer goed te bereiken, alsook Maastricht Aken Airport en het TGV treinstation in Luik.

INDELING

Begane grond:
Op de begane grond ziet u de ontvangsthal die in verbinding staat met de woon/leefkeuken (ca. 36 m²). Aan de achterzijde is de ruimte ingericht als eet-/tv-kamer en in het hart van deze monumentale stadsvilla zijn de lift en het trappenhuis gesitueerd. De op maat gemaakte Bulthaup keuken is een blikvanger dankzij het grote werkblad, de brede lades en alle benodigde inbouwapparatuur van topkwaliteit. De koelkast en de separate vrieskast zijn beide van het merk Liebherr, de combi magnetronoven en vaatwasser zijn van het merk Gaggenau, het kooktoestel en het in het werkblad weggewerkte afzuiginstallatie van het merk Foster. Vanuit de ontbijtkamer heeft u toegang tot de patiotuin (ca. 14 m²).

De sfeervolle patiotuin is één brok historie dankzij de eeuwenoude muren. De subtiele verlichting en de bestrating passen perfect in deze ruimte, die op een warme dag zeer uitnodigend is om te gaan zitten met een hapje en een drankje. In een van de muren is een poort van waaruit u via een brug over het riviertje de Jeker naar een afgesloten parkeerterrein in de straat Achter de Molens kunt lopen.

Souterrain:
Veel objecten in het Jekerkwartier hebben een gewelfde mergelkelder, waaronder ook de Witmakersstraat 23. Via de trap of de lift komt u in een prachtige ruimte (ca. 34 m²), ingericht als exclusieve tastingroom met een sauna, toiletruimte en een douchegelegenheid. Weg van de stadse hectiek komt u hier helemaal tot rust, maar kunt u hier in alle luxe genieten met een groep vrienden of uw familie.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is de woonkamer gesitueerd, verdeeld in een ruime dining room en een intieme lounge hoek aan de achterzijde. Net als op de begane grond ziet u een eiken parketvloer, gestucte muren en prachtige draagbalken. Dit is de perfecte plek voor een diner omringd door alle luxe en sfeer.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is de plek van de grote zitkamer en een kantoorruimte, van waaruit u prachtig uitzicht heeft op het historisch stadshart van Maastricht. De rode kleur op de gestucte muren vormt een prachtige combinatie met de inbouwverlichting, houten draagbalken en de eiken parketvloer. De zitkamer is een perfecte plek voor een goede film of uw favoriete serie en de kantoorruimte is een fijne, rustige ruimte met een groot raam aan de achterzijde.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping zijn een overloop, twee sfeervolle tweepersoonskamers (3,60 x 2,70 m en 3,35 x 2,70 m) met badkamer. Deze badkamer (2,90 x 2,70 m) is ingedeeld met een inloopdouche, wandcloset en twee wastafels. De rode tegels, het hoogglans zwarte sanitair en de designkranen laten u onderdompelen in ongekende luxe.

Vierde en vijfde verdieping:
De twee bovenste verdiepingen zijn het spektakelstuk. Vanaf de overloop op de vierde verdieping zijn de dress room (ca. 9 m²) en de zeer luxe badkamer (ca. 15 m²) te bereiken. Hier overheerst de kleur zwart, wat een scherp contrast vormt met het rode, vrijstaande bad en de eiken parketvloer. Verder zijn in deze ruimte twee wastafels, een inloopdouche en een aparte toiletruimte aanwezig. Via een sfeervolle trap is toegang tot de master bedroom (ca. 15 m²) met vide, gesitueerd op de vijfde verdieping.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte van ruim 210 m²;
- Lift vanuit souterrain tot en met de vierde verdieping;
- Hoogwaardig en zeer luxe afwerkingsniveau;
- Alle raamopeningen voorzien van shutters;
- Begane grond en souterrain voorzien van vloerverwarming;
- Patiotuin voorzien van zij ingang (middels recht van overpad);
- Het stijlvol ingerichte en perfect op elkaar afgestemde interieur wordt nagenoeg in zijn geheel, maar exclusief de kunstobjecten aan de toekomstige eigenaren overgedragen;
- Genoemde maten zijn circa maten.

Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak.
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt