Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pergamijndonk 184 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ;

Op een goede locatie in de wijk “Oud Caberg” gelegen te moderniseren halfvrijstaande woning met 5 slaapkamers, oprit, garage en vrij uitzicht over een weide.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “Brusselsepoort”), op 30 minuten loopafstand van het Vrijthof, voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Ruime oprit, entree met meterkast, toilet met fonteintje, lichte woonkamer (circa 34 m2) met parketvloer en tuindeuren naar tuin, gesloten keuken (3,59 x 2,54) met aanrechtcombinatie voorzien van oven, gaskookplaat, wasemkap, spoelbak en geiser, garage (circa 21 m2) voorzien van kantelpoort met loopdeur en aansluiting wasmachine, terras met zonnescherm, tuin (circa 10 meter diep en 8 meter breed) op het zuid/westen gelegen.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 7,5 m2), slaapkamer I (3,21 x 2,06) slaapkamer II (3,21 x 3,79) badkamer (2,34 x 1,97) met inloopdouche, vaste wastafel, toilet en geiser, slaapkamer III (3,29 x 3,62 ) en slaapkamer IV (3,62 x 2,56)

2e verdieping:
Ruime overloop (circa 10 m2) alwaar c.v -gas (1992) en slaapkamer V (2,97 x 4,82) met dakvenster

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1970.
Perceeloppervlakte: 217 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 143 m2, inhoud circa 535 m3.
De woning is deels voorzien van kunststof en houten kozijnen met deels dubbele beglazing.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt