Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Minckelersstraat 18 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Omgeven door historisch Maastricht, ligt dit prachtige monument met toonaangevende klasse waar het leven wordt doorgebracht in perfecte harmonie met de omgeving. Waar architectuur en wereldklasse rust tegen een achtergrond van historie, levendigheid en karakter. De samensmelting van voortreffelijke architecturale aspecten met de natuurlijke waardigheid van het monumentaal pand onderscheidt dit eigendom van ander vastgoed en schetst ongeëvenaarde mogelijkheden in dit deel van Maastricht. 


Indeling
Souterrain:
Het souterrain geeft ruimte tot een tweetal bergingen en herbergt de installatievoorzieningen. Hoogte 2meter.

Begane grond:
Bewonder de pure schoonheid van dit herenhuis en loop via de prachtige entree door naar de ruime woonkamer, thans ingericht met kantoorruimtes. Deze statige woning is het perfecte canvas voor elke woonstijl en in staat om een grote eengezinswoning of een unieke mix van commercieel en residentieel gebruik op te leveren. Deze ruimte heeft de originele en-suite verdeling en karakteristieke details die volstaan met het elegante karakter van het eigendom. Ornamenten, de sierlijsten, de hoge plafonds en de openhaard maken het een woning met cachet en bieden een behaaglijke sfeer. 

Eerste verdieping:
De stijlvolle trap van hout loopt over in een verdieping vol verrassende ruimtes. Betreed de eerste slaapkamer momenteel ingericht als woonkamer met frans balkon en potentieel dakterras. De badkamer wordt gekenmerkt door een ligbad en wastafel. Een drietal overige ruime slaapkamers complementeren deze verdieping.

Tweede verdieping:
De bordestrap vervolgt zijn weg naar de tweede verdieping. Moderne kasten en inbouwapparatuur voorzien de keuken van een naadloze uitstraling. Het privé dakterras waar het buitenleven in rust kan worden gevierd biedt een ongeëvenaarde verbinding met historisch centrum. Een ruime slaapkamer complementeert deze verdieping.  

Derde verdieping:
Middels de trap van hout naar een derde niveau vol elegant ontworpen ruimten. De verdieping herbergt de primaire slaapkamer met badkamer ensuite. Ontworpen voor de grootst mogelijk privacy en ontspanning, gekenmerkt door een inloopdouche, ruim ligbad, toilet, bidet en een luxe wastafelmeubel. 

Exterieur:
Geniet van de bruisende binnenstad van Maastricht en tegelijkertijd van de rust die deze woning te bieden heeft. Zowel aan de buitenzijde als in de woning zijn vele authentieke details behouden waaronder de bordestrap, de ornamenten en de natuurstenen schouwen. Dit herenhuis biedt veel potentie en een uitstekende uitvalsbasis voor een gezin, waar ook ruimte is om vanuit huis te werken.

Algemene informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt