Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Lansruwe 3 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Tussengelegen woonhuis met woonkamer, gesloten keuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, bergzolder, ruime tuin en berging gelegen in Maastricht-Malberg aan Lansruwe 3.

Souterrain:
Voorraadkelder 4.10 x 1.85 met aansluitpunt voor wasapparatuur.

Begane grond:
Entree/hal met toiletruimte, meterkast en verdiepingstrap. Toilet is betegeld en voorzien van duoblok. Doorzon woonkamer 7.40 x 3.50 met laminaatvloer en gashaard. Gesloten keuken 4.00/2.70 x 1.85 met plavuizenvloer en toegang naar kelder. De keuken is voorzien van een witte aanbouwcombinatie inclusief gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, oven en (huur) geiser. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 32m². De zonnig gelegen tuin (Zuid) is ca. 11 meter diep met terras, zonnescherm, berging 3.50 x 2.20 en achterom.

1e Verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers respectievelijk 3.70 x 3.50, 3.50 x 2.95 (beide met muurkasten) en 2.75 x 1.85. Nette, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (duoblok).

2e Verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder voor een groot deel afgewerkt met laminaatvloer.


Bijzonderheden:
• Begane grond met dubbel glas.
• Gelegen op loopafstand van basisschool, winkelcentrum Malberg en openbaar vervoer


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht, tel. 043-3503535.

Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt