Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Trappendaal 52 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Goed onderhouden geschakelde 2-onder-1-kapwoning met oprit, carport, garage en een zonnige tuin. De woning biedt een doorzonkamer, een moderne open keuken, drie slaapkamers en een ruime zolder. Een fijn gezinshuis met een ruime achtertuin in wijk De Heeg met diverse voorzieningen in de nabije omgeving.

LIGGING
Gelegen nabij groenvoorziening, winkels, scholen, MUMC+, MECC, Vodafone, universiteit en treinstation Randwijck.
Op loopafstand gelegen van openbaar vervoer en winkelcentrum De Heeg. Gunstig gelegen ten opzichte van de
uitvalswegen en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

BIJZONDERHEDEN
- Centrale verwarming, leidingsysteem met radiatoren, merk Intergas, bouwjaar 2011. De ketel is gehuurd en het
huurcontract gaat over op de koper.
- Warmwatervoorziening door middel van combiketel.
- Houten kozijnen met dubbele beglazing met uitzondering van het wc raam.
- Unidec dakisolatie, vloer- en muurisolatie.
- Achterzijde voorzien van rolluiken.
- Parkeergelegenheid op eigen oprit.
- Carport voorzien van lichtkoepel.
- Mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer.
- Vrij uitzicht aan de achterzijde.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.

INDELING

Begane grond
Via de oprit, onder de carport, komt u bij de entree van de woning. De woning is ook achterom te bereiken via de garage. In de hal bevindt zich de toiletruimte, de garderobe, de meterkast en de trapopgang. De toiletruimte is voorzien van een staand closet en een fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer heeft een goede lichtinval door de grote raampartij aan de voor- en achterzijde. Het eetgedeelte is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Een plek met mooi zicht op de achtertuin. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken heeft een L-vormige opstelling, voorzien van een combioven, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De begane grond is met uitzondering van het toilet voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de keuken is middels een deur het terras en de achtertuin te bereiken.

1e Verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. U treft daar drie slaapkamers en de badkamer aan. Eén slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, de overige zijn voorzien van vloerbedekking.

De licht betegelde badkamer met tegelvloer is voorzien van een wastafel met planchet en spiegel, een ligbad met douchevoorziening en de aansluiting van de wasmachine.

2e verdieping
Vanaf de overloop op de eerste verdieping is via de vaste trap de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich de zolderruimte met opstelplaats voor de cv-ketel en de mechanische ventilatie unit.

Garage & carport
Via de carport (met lichtkoepel) bereikt u de garage welke is voorzien van een metalen kantelpoort met loopdeur. Aan de achterzijde is middels een deur de achtertuin bereikbaar.

Tuin
De ruime en beschutte achtertuin met een achterom via de garage biedt een terras langs de achtergevel. De tuin is verder voorzien van tuinverlichting, gras, vaste beplanting en enkele struiken. Ligging op het westen.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt