Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Niels Bohrstraat 65 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Volledig gemoderniseerde en instapklare drive-in woning gelegen in de geliefde woonwijk Heer. De woning beschikt o.a. over een inpandige garage, vier slaapkamers, balkon en een zonnige tuin. De woning is rustig gelegen direct aan een speelweide en in een mooie groene omgeving.
Indeling:

Begane grond:
Via de tuin bereikt u de voorzijde van de woning. De sfeervolle en onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het zuiden. De schuttingen zijn van Douglashout en deze zijn geplaatst in 2021. Het terras van de tuin is gedeeltelijk overdekt. Middels de voordeur bereikt u de entree van de woning en hier treft u de garderobe en meterkast aan. Vanuit de entree heeft u toegang tot een hal die toegang geeft tot alle vertrekken op deze verdieping. De slaapkamer is voorzien van een sfeervolle (eiken) houten planken vloer. Vanuit de hal bereikt u eveneens de cv-ruimte met aansluiting wasautomaat, de trapberging, het ruime en moderne toilet met fonteintje en de garage. De L-vormige garage beschikt over een elektrische sectionaalpoort en geeft toegang tot de oprit met plaats voor één auto.

1e verdieping.
Via de hal op de begane grond bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier treft u de woonkamer en de open keuken. Deze verdieping is volledig afgewerkt met een mooie (eiken) houten vloer en is voorzien van airco. De moderne keuken is voorzien van zwarte fronten en beschikt over een dubbele spoelbak, composiet aanrechtblad, inductiekookplaat, inbouw afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een balkon dat is gelegen op het zuiden.

2e verdieping: volledig voorzien van (eiken) houten planken vloer.
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de overloop op de tweede verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van houten vloer en elektrische rolluiken. De moderne badkamer is voorzien van een strak en wit plafond met inbouwspots, een wastafelmeubel, ruime inloopdouche en toilet met vrijhangend closet.
Ligging:
Gunstige ligging met betrekking tot het MUMC+, Universiteit en de uitvalswegen A2 (Luik – Maastricht – Eindhoven en A79 (Maastricht – Heerlen – Aken). Diverse voorzieningen zoals gezondheidszorg, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten en winkels (winkelcentrum De Leim) liggen in de nabije omgeving. De binnenstad is goed te bereiken per bus, auto en fiets. Gelegen in een mooie groene woonomgeving op loopafstand van een wandelgebied.

Bijzonderheden:
- Volledig gemoderniseerd in 2020.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing, gedeeltelijk HR++ beglazing.
- 9 zonnepanelen (bouwjaar 2021, eigendom).
- Airco in woonkamer/keuken (2021).
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken (elektrisch).
- Beschikt over glasvezel aansluiting.
- Gelegen aan speelweide.
- Definitief energielabel C (20-01-2030).
- Beschikking over inpandige garage met elektrische sectionaalpoort.
- Merk cv-ketel Intergas, bouwjaar 2017 (huur). De huur van de cv-ketel gaat over op de koper.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt