Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Mechelerbank 16 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Hoekwoning met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer, 3 (mog.4) slaapkamers en tuin gelegen in Maastricht-Wolder aan Mechelerbank 16.

Begane grond:
Voortuin. Entree/hal met meterkast, trapkast en garderobe nis. Moderne, geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Doorzon woonkamer 7.75 x 3.80 met halfopen keuken 3.00 x 2.20. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte aanbouwcombinatie met gaskookplaat, oven, vaatwasser (los) en afzuigkap. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 36m². Vanuit keuken en woonkamer toegang naar de ca. 11 meter diepe tuin met terras, berging en zijingang.

1e Verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers respectievelijk 4.20 x 2.90, 3.80 x 3.50 en 3.10 x 3.10 allen voorzien van verlaagd plafond met inbouwspots. Luxe, geheel betegelde badkamer met whirlpool met douchespatscherm, wastafelmeubel met 2 kranen en 2e toilet (hangcloset).

2e Verdieping:
Middels vaste bereikbare ruime bergzolder met dakvenster. Hobbykamer 2.90 x 5.00 (mogelijkheid 4e slaapkamer). Tevens bevindt zich hier de cv-ketel (2022 eigendom) en aansluitpunt wasapparatuur.


Bijzonderheden:

• Gelegen nabij natuur- en wandelgebied en op loopafstand van basisschool.
• Begane grond voorzien van dubbel glas.
• Geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar).
• Vloeren zijn begane grond en 1e verdieping grotendeels afgewerkt met laminaat.

Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen ons kantoor Maastricht (tel. 043-3503535, keuzetoets 5).

Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt