Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Generaal Hobbsstraat 14 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Hypermodern wonen op een prachtige locatie aan de Groene loper met privé parkeerplaats en 12 extra zonnepanelen. De Groene Loper, een plek waar volop wordt geleefd en duurzaam wonen centraal staat. Bij de bouw van de stadswoning is gebruik gemaakt van uiterst kwalitatieve bouwmaterialen die comfortabel en gezond leven voorop stellen. Indeling
Indeling:

Begane grond:
De hal leidt naar de woonkamer evenals de keuken met aansluitende de eetkamer. Door de casco oplevering kan de woning volledig naar wens worden ingericht. De grote raampartij aan de achterzijde voorzien de eetkamer van een aangename hoeveelheid lichtinval en biedt een fijne verbinding met de stadstuin. De woonkamer biedt toegang tot een tweede hal met de trapopgang naar de eerste verdieping evenals het toilet. 

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn een drietal slaapkamer te bereiken van respectievelijk 14m², 12m² en 8m². Een ruime badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche complementeert deze verdieping. 

Tweede verdieping:
Het plaatsen van een dakraam maakt het mogelijk om een vierde slaapkamer te creëren op de zeer ruime zolder van 35m².  Op deze verdieping is eveneens de berging gesitueerd voorzien van witgoedaansluiting en een warmtepomp.

Exterieur:
Aan de achterzijde van de woning is stadstuin gelegen met een privé berging en de achterom waar een privé parkeerplaats is gelegen. Bij deze woning is het mogelijk om optioneel een tweede privé parkeerplaats bij te kopen. De omgeving, materialen en de duurzame toepassingen zowel binnen- als buitenshuis zorgen voor een ultiem groen gevoel in de breedte zin van het woord. Een rondje joggen, buiten spelen, een fijne wandeling of op de fiets naar het stadcentrum; de Groene Loper biedt alle mogelijkheden om erop uit te gaan. Verder vind je ook alle faciliteiten zoals het station, de universiteit, winkels en toegang tot de snelweg om de hoek.

Aanvullende informatie:
De woning geniet van alle moderne technieken die we in 2022 kunnen wensen met optimale isolatie, aluminium kozijnen met isolerende beglazing, zonnepanelen, een warmtepomp met vloerverwarming en een WTW-installatie. Dit alles maakt deze energie neutrale woning helemaal toekomst bestendig, waarbij het gasnet volledig buiten beschouwing is gelaten. Het energielabel is A++. De woningen dragen bij aan de Cradle 2 Cradle filosofie door onder andere de zon te gebruiken als energiebron, door regenwater lokaal te infiltreren en door bij te dragen aan het verhogen van de biodiversiteit van de stad. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt