Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kozakkenweg 3 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

In een mooie woonomgeving aan de rand van woonwijk Oud Caberg ligt deze te moderniseren tussenwoning met aanbouw, woonkamer, open keuken, serre, 3 slaapkamers en tuin. Ligt op fietsafstand van het centrum van Maastricht.

LIGGING
Deze woning in de buurt Lanakerveld (oudste landbouwgebied van Nederland), is omgeven door akkers en weilanden en beschikt over vrij uitzicht aan zowel de voor als achterzijde. Ligt op korte afstand van de Belgische grens en is centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Maastricht alsook van uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN
- Te moderniseren.
- Verwarming begane grond door middel van gashaard.
- Geen centrale verwarming aanwezig.
- Warmwatervoorziening door middel van geiser (huur).
- Deels voorzien van enkel glas en deel isolerende beglazing.
- Grotendeels voorzien van rolluiken.
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
- Kleine speelvoorziening in de straat aanwezig.
- Ligt nabij de Belgische grens.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een gashaard. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken in hoekopstelling beschikt over een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer in lichte tint.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de serre van waaruit het toilet en de aanbouw te bereiken zijn. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een staand toilet. De aanbouw beschikt over een plavuizen vloer en is voorzien van een doucheruimte, aansluitingen voor wasmachine en droger en stroomvoorziening voor de vriezer. De serre is eveneens voorzien van een plavuizen vloer en biedt middels een schuifpui toegang tot het terras en de tuin.

1e VERDIEPING
Via de open trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping met aangrenzend 3 slaapkamers en een bergruimte. Slaapkamer 1 is voorzien van een dakraam. Slaapkamer 2 en 3 zijn voorzien van een dakkapel.

TUIN
De achtertuin met ligging op het zuidoosten biedt een royaal terras. De tuin is verder voorzien van gras, een vijver, vaste beplanting, struiken en bomen. In de achtertuin bevinden zich twee bergingen. Buitenverlichting is aanwezig.

Gelet op de omstandigheid dat de huidige eigenaren de woning nooit hebben bewoond wordt er bij de verkoop een niet bewoners en ouderdomsclausule opgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt