Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Tongersestraat 45 45B Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Maastricht (Jekerkwartier) gelegen sfeervolle monumentale stadswoning met multifunctionele ruimte (ca. 27.6m²) op de begane grond en bovenwoning (geen aparte entree), verdeeld over drie woonlagen.

Dit tussengelegen pand met bovenwoning ligt in de oude stadskern van Maastricht op een goede zichtlocatie aan een doorgaande straat. Ideaal voor bewoning en werken aan huis!

LIGGING
Ligt in het centrum van Maastricht met uitstekende voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer, universiteit/hogeschool en recreatie in de directe omgeving. Gunstige ligging met betrekking tot de uitvalswegen. Parkeren is mogelijk via een parkeervergunning en er is mogelijkheid tot betaald parkeren op de openbare weg.

BIJZONDERHEDEN
- Deels voorzien van dubbele beglazing.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.
- Warmwatervoorziening door middel van cv ketel, merk Brink, bouwjaar 2014 (eigendom).
- Begane grond geen verwarming aanwezig, verdiepingen heteluchtverwarming.
- Betreft een rijksmonument ID: 27661.
- Bevat authentieke elementen zoals hoge plafonds, authentieke trapopgang, iets uitstekend winkelraam met kleine
ruitjes, houten spanten, segmentboogingang met bovenlicht, segmentboogvensters en troggewelf.
- Twee meterkasten (begane grond en bovenwoning).
- Parkeren is mogelijk via parkeervergunning en/of openbaar parkeren.
Kosten parkeervergunning ca. € 300,- per jaar.

INDELING

SOUTERRAIN
Gewelvenkelder (mergel) met opstelplaats cv ketel en klimaat beheersysteem.

BEGANE GROND
Via de entree op de begane grond bereikt u de multifunctionele ruimte welke is afgeschermd met een glazen scheidingswand wat zorgt voor een open structuur en luxe uitstraling. Hier treft u ook de meterkast aan. Vanuit deze ruimte bereikt u via de tussen hal de gewelvenkelder en de toiletruimte welke is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. Verder beschikt de begane grond aan de achterzijde over een grote raampartij over de volledig breedte van de woning met toegangsdeur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING
Via de authentieke houten trap in de hal bereikt u de kleine overloop op de eerste verdieping met aangrenzend de woonkamer en de open keuken met eetgedeelte. Hier bevindt zich eveneens de meterkast van de bovenwoning. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tussen hal waar zich de witgoedvoorzieningen en de toiletruimte bevindt. De keuken beschikt over een elektrische kookplaat met afzuigkap en losse vaatwasser. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje.

2e VERDIEPING
Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping is via de trap de overloop met vaste kast op de tweede verdieping bereikbaar. Hier treft u aansluitend 2 slaapkamers en de badkamer aan. Slaapkamer 1 is voorzien van een kleine dakkapel aan de achterzijde en slaapkamer 2 van een kleine dakkapel aan de voorzijde. Bovendien beschikt deze slaapkamer ook nog over een wastafel. De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, verlichting, wandkastje en doucheruimte.

3e VERDIEPING
Vanaf de overloop op de tweede verdieping bereikt u middels een open trap de derde verdieping. Hier bevindt zich nog een slaapkamer welke is voorzien van twee dakramen. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de mechanische ventilatie unit.

TUIN
Kleine besloten stadstuin met ligging op het zuidoosten. Verder beschikt de tuin over een afvoerputje en buitenverlichting.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt