{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Beleggingspand met commerciële ruimte op de begane grond, een bovenwoning op de 1e en 2e verdieping en verhuurde opslagruimte in het souterrain.

Het pand is gelegen aan de Akersteenweg in Heer-Maastricht op slechts enkele tientallen meters afstand van een bushalte en een winkelcentrum. Het kent een zeer gunstige ligging t.o.v. het MUMC+, universiteitsgebouwen, A2 en centraal station.

Indeling:

Souterrain:
Het gehele pand is onderkelderd en deze kelder wordt verhuurd als archief/opslagruimte. De huuropbrengst is € 150,- per maand.

Begane grond:
Deze commerciële ruimte van circa 83 m² is verhuurd tot 01-02-2020 aan een personal coach en de kale huur bedraagt € 900,- per maand. Vanaf 01-02-2020 is de begane grond in onverhuurde staat en dan vrij beschikbaar.

Bovenwoning:
Via de entree aan de achterzijde van het gebouw bereikt men de eigen opgang naar de bovenwoning. Middels een lange hal bereikt men de spiltrap naar de 1e verdieping. Deze verdieping (ca. 44 m²) biedt plaats aan een ruime eet-/woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over een L-vormige aanbouwcombinatie met oven, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en thermostaatmengkraan. Via een trappetje bereikt men vanuit de woonkamer het dakterras.

Op de 2e verdieping bereikt men de overloop met toiletruimte, de badkamer met douche, ligbad en badkamermeubel met dubbele wastafel. Verder zijn er op deze verdieping 2 slaapkamers (circa 20 en 11 m²) aanwezig.

Deze woning is thans niet verhuurd en daardoor geschikt voor eigen gebruik of voor verhuur. In het verleden is deze woning verhuurd voor € 1.100,- kale huur per maand.

Bijzonderheden:
• De bestemming van het object is 'centrum', waardoor de mogelijkheden van de commerciële ruimte op de begane grond legio zijn.
• De bovenwoning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• Bij volledige verhuur is er een kale huuropbrengst van € 25.800,- mogelijk, waardoor het object een prima potentieel rendement heeft.
• Aanvaarding: per direct mogelijk.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}